Zzp Houtrothersteller

Purmerend MBO 40 uur Bouw V-093389
Ben jij een oud rot in het herstellen van houtrot? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Houtrothersteller - Purmerend

Deze opdracht

Wat ga je allemaal doen?

Als Houtrotsaneerder ben je gespecialiseerd in het herstellen van houtrot aan diverse houten elementen, variërend van ramen en deuren tot dorpels en kozijnen. Je voert taken uit zoals het nauwkeurig uitfrezen van beschadigd hout, het vervangen van aangetaste delen en het vakkundig aanbrengen en afwerken van speciale epoxy pasta's. Met je uitgebreide ervaring en vaardigheden kun je zowel deelvervangingen als volledige vervangingen van ramen en deuren uitvoeren, en streef je altijd naar perfectie om ervoor te zorgen dat de herstelwerkzaamheden naadloos aansluiten op het originele houtwerk.


Naast je expertise in houtrotreparatie ben je ook bedreven in aanvullende taken zoals het afstellen van hang- en sluitwerk en het corrigeren van omtrekspelingen van ramen en deuren. Met een arsenaal aan gereedschappen, waaronder een fijnzaag, puntfrees, doseerpistool en modelleermes, ben je in staat om elk project met precisie en vakmanschap aan te pakken. Je bent flexibel en past je moeiteloos aan de specifieke eisen van verschillende opdrachtgevers aan, terwijl je altijd streeft naar hoogwaardige resultaten en tevreden klanten.

Over de opdrachtgever

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in renovatieprojecten met focus op Amsterdam, waar strenge welstandseisen gelden voor kozijnrenovatie. Zij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die voldoen aan deze voorschriften, zoals innovatieve draaikiepraamsystemen die het uiterlijk van traditionele schuiframen behouden. Hun aanpak omvat het nauwlettend volgen van glaslijnen en symmetrie, vooral in monumentale panden, om een perfecte integratie met de bestaande architectuur te garanderen. Met hun ervaring en vakmanschap streven zij ernaar hoogwaardige renovatieoplossingen te leveren die voldoen aan de strengste eisen van welstand en monumentenzorg, en zo dragen zij bij aan het behoud van het unieke stadslandschap van Amsterdam.

Houtrothersteller - Purmerend - 1

Wat we jou bieden

Naast een hoop vrijheid
 • Snelle betaling! Je facturen worden binnen 7 dagen 100% voldaan;
 • Mogelijkheid tot reversed billing, wij maken zelfs de factuur;
 • Alle administratie op één centrale plek;
 • Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA;
 • Diversiteit aan projecten en opdrachten;
 • Je hebt een vast contactpersoon bij Covebo;
 • Wij schakelen snel bij afronding of einde van een project, zodat je niet lang zonder opdracht zit;
 • Als zzp’er werk je volledig zelfstandig;


Wat we verwachten

Goed gereedschap is het halve werk
 • Minimaal 3 jaar ervaring als houtrotsaneerder of houtrothersteller
 • Eigen vervoer (werkbus) en eigen hand- en elektrisch gereedschap
 • VCA certificaat
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Houtrothersteller - Purmerend - 2

Een opdracht via Covebo

De voordelen:

Wij vinden het belangrijk dat jij met vertrouwen op pad gaat. Dat betekent dat we veel persoonlijke aandacht hebben voor onze zzp’ers. Wij willen altijd meedenken en bieden graag een luisterend oor. Alles is voor elkaar!

Daarom werk je via Covebo:

 • Binnen 7 dagen wordt je volledige factuur betaald.
 • Diverse projecten, werk dat jij leuk vindt!
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Werken met enthousiaste mensen om je heen.

Je hebt gereageerd, en dan?

Dit gaan we doen!
1
We nemen contact met je op! - icon
We nemen contact met je op!

Nadat je hebt gereageerd op een opdracht neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
Intake op onze vestiging - icon
Intake op onze vestiging

Onder het genot van een lekker bakje koffie bespreken we jouw werkervaring en leren we elkaar kennen. Zien wij een match met de opdrachtgever? Dan stellen we je heel graag voor!

3
Bij de opdrachtgever langs - icon
Bij de opdrachtgever langs

Is de opdrachtgever ook enthousiast? Dan mag je daar zo snel mogelijk op gesprek. Zorg dat je een fantastische indruk maakt en sleep die opdracht in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in:

Hi, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daniel Racz

Naar solliciteren