Gewoon Goed Geregeld

Voor tevreden klanten én gemotiveerd personeel!

Meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen graag!

Onderdeel van

Covebo Uitzendgroep is onderdeel van The House of HR, een grote, ambitieuze speler in Europa op het gebied van HR dienstverlening. Zij is een grote, snelgroeiende multinational en gespecialiseerd op het gebied van recruitment en engineering consultancy. 

Lees meer

Werken bij Covebo

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen met passie voor hun vak! Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze interne vacatures en solliciteer!

Lees meer

Meer over ons

Dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: uitzenden, detachering, werving & selectie, payroll en werken over de grens. Lees er meer over!

Lees meer

Vacatures per vakgebied

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wij bieden je de leukste banen in verschillende vakgebieden. Bouw, techniek, productie of logistiek, er zit voor iedereen iets bij!

Lees meer

Menselijke maat

Het welzijn en welbevinden van de mens staat bij ons centraal. Wij zorgen alles gewoon goed geregeld is voor onze klanten, uitzendkrachten en intern personeel!

Lees meer

Specialist in grensoverschrijdende arbeid

Aan het werk buiten de Nederlandse grenzen? Naast onze vacatures in Nederland bieden we ook uitdagende banen in België en Duitsland! Heeft u als ondernemer projecten in onze buurlanden? Ook dan helpen we u graag verder! Ons Crossborderteam is in België aangesloten bij de Federgon en heeft een vergunning (via het Arbeitsagentur) voor uitzenden in Duitsland.

Lees meer

Kids & Co

Geld doneren voor een goed doel? Covebo pakt het ludieker en persoonlijker aan. Vanuit de menselijke maat en het belang van het gezinsleven is Kids & Co geboren.

Lees meer