De menselijke maat

Het welzijn en welbevinden van de mens staat binnen Covebo centraal. Wij zorgen zodoende dat zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten, onze uitzendkrachten én voor onze eigen medewerkers. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes. Lees hieronder hoe deze menselijke maat terugkomt in alles wat wij doen!

Begeleiding

Of het nu gaat om een Nederlandse vakkracht of om arbeidsmigranten vanuit de EU, bij Covebo staat uitstekende begeleiding van de medewerker centraal. Dit begint bij de werving van de kandidaat door onze recruiters. Kandidaten worden altijd persoonlijk gesproken, om een volledig beeld te krijgen van kennis, ervaring en vooral ook de persoon.

Uiteraard stopt onze begeleiding niet na de eerste werkdag. Covebo blijft betrokken bij de ontwikkeling van zowel de Nederlandse als de buitenlandse uitzendkrachten. Dit kan zijn door een luisterend oor te bieden en advies te geven, maar ook door het bieden van vakgerichte opleidingen en cursussen. Hiervoor hebben wij een speciaal opleidingsbudget beschikbaar.

Branches

Om dicht bij onze klanten en uitzendkrachten te kunnen staan, heeft Covebo gekozen voor een aantal specialismen. Zodoende hebben we kennis van de markt, weten we wat er speelt en spreken we de taal van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Dit geeft Covebo een dynamisch aanpassingsvermogen om snel op wisselende marktomstandigheden in te spelen. Iets wat hoort bij deze tijd. En waarvan u het verschil merkt! Covebo richt zich op de volgende specialismen:

Huisvesting en vervoer

Ook huisvesting en vervoer zijn bij Covebo ‘Gewoon Goed Geregeld’. Covebo Uitzendgroep heeft de menselijke maat hoog in het vaandel staan. Onderdeel daarvan is dat we zorgen voor een thuis waar uitzendkrachten zich veilig voelen, tot rust kunnen komen en kunnen genieten van hun vrije tijd. Als ABU en NBBU lid beschikt Covebo uiteraard over het Certified Flex Home Keurmerk.

  • Kleinschalige en lokale huisvesting
  • Comfort en ruimte
  • Volledig gemeubileerd, alle noodzakelijke faciliteiten
  • Duurzaam, milieubewust, energie van Greenchoice
  • Modern wagenpark voor vervoer van en naar het werk

Maatschappelijk betrokken

Covebo is een sterk groeiende uitzendorganisatie. Als commercieel bedrijf zijn wij ons tegelijk bewust van onze maatschappelijke en sociale rol. Wij staan met onze dienstverlening immers midden in de lokale samenleving. Jaarlijks steunen wij een groot aantal doelen, organisaties en evenementen vanuit de diverse Covebo locaties.

Kids & Co

In plaats van het doneren van een bepaald geldbedrag aan een evenement of activiteit, pakt Covebo het graag ludieker, persoonlijker en speelser aan. Covebo heeft hiervoor speciaal het unieke programma Kids & Co opgezet! Lees hier meer over Kids & Co.

Ronald McDonald huis Utrecht

Covebo Uitzendgroep draagt daarnaast in het bijzonder het Ronald Mc Donald Huis Utrecht een warm hart toe. Door middel van sponsoring dragen we graag bij aan de continuïteit van dit goede doel.

Covebo Fygitaal

In alles wat we doen blijft het persoonlijk contact met zowel onze uitzendkrachten als onze klanten een cruciale rol spelen. Tegelijkertijd zien ook wij de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig, waarbij het noodzakelijk is om up to date te blijven en zo efficiënt mogelijk te werken. Covebo combineert deze twee werelden in al haar processen. Denk hierbij aan de werving, het contact tijdens de werkzame periode bij Covebo en informatievoorziening zowel naar klanten als uitzendkrachten.