Werken bij Covebo – Kom bij de club!

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al: wij zenden mensen uit, werven én selecteren. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar!

 

Interne vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Marketing bij Covebo

Het team & de vacatures

Stage lopen bij Covebo?

Lees er alles over!

Dit doen wij

Elke dag werken we met zijn allen hard om onze uitzendkrachten en onze klanten de beste service te leveren die we te bieden hebben. Iedereen is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen, denk bijvoorbeeld aan vervoer, zorgverzekeringen, huisvesting en taalles voor onze (internationale) uitzendkrachten. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Gewoon Goed Geregeld’. Door ondernemerschap, lokale marktkennis, enthousiasme en gedrevenheid willen wij onze ambitie verwezenlijken: een top 10 positie op de Nederlandse uitzendmarkt!

Goed Geregeld!

‘Gewoon Goed Geregeld’ geldt niet alleen voor de klanten en uitzendkrachten, ook voor de interne medewerkers is alles dik voor elkaar! Wat dacht je van een bar op kantoor, elk jaar een spetterend personeelsfeest, een heuse familiedag, waarbij jouw familie ook kennis kan maken met Covebo, het samen vieren van onze successen, een portal met opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen, en vergeet niet de heerlijke lunches (vooral op vrijdagmiddag!). Uiteraard zijn ook je salaris en overige arbeidsvoorwaarden netjes geregeld. Het cijfer dat onze interne medewerkers gemiddeld geven is dan ook een 8,6 (december 2020). De redenen voor aanbevelen zijn de mogelijkheid om jezelf te zijn, het enthousiasme in de werkomgeving en de werksfeer tussen collega’s!

Covebo in 3 minuten...

Dit is wat we doen én waar we trots op zijn!
Werken bij Covebo -
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Happy Rebel Gala

Wij weten hoe je een feestje bouwt!
Werken bij Covebo -
Please accept marketing-cookies to watch this video.