Waarom Covebo Payroll & HR?

  • Minimaliseert de werkgeversrisico’s met betrekking tot personeel.
  • Werkt met een all-in tarief zonder verrassingen achteraf.
  • Regelt als formeel werkgever de salaris- en personeelsadministratie en draagt alle verplichte werkgeverspremies af.
  • Digitaliseert processen waar mogelijk, dit voorkomt fouten en houdt het tarief laag.
  • Heeft dezelfde contactpersoon voor opdrachtgevers als voor werknemers.

Vraag ons om advies

Bent u werkgever? Vul uw telefoonnummer of e-mailadres in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw telefoonnummer

Ben je werknemer? Lees meer.

Over Covebo Payroll & HR

Wie zijn wij

Covebo Payroll & HR is regionaal vertegenwoordigd in Nederland en heeft de ambitie om HR-autoriteit voor het mkb te zijn. Hierbij staan persoonlijk, professioneel en praktisch werken hoog in het vaandel. Klik hier voor de contactpersoon in uw regio.

Meer informatie

Minimumloon wordt gefaseerd afgeschaft

De komende jaren gaat het minimumjeugdloon in stappen omhoog, zodat jongeren van 21 jaar het minimumloon (WML) gaan verdienen. Het loon van jongeren van 18 tot 20 jaar zal meestijgen, om het risico te beperken dat de verschillende leeftijden een rol gaan spelen bij het aannemen van mensen.

Lees meer

De Wet DBA is uitgesteld! Wat nu?

Na een lange periode van onrust is nu bekend dat de handhaving van de Wet DBA, wordt uitgesteld tot minstens 2018. Maar wat betekent dit precies?

Lees meer

Ervaringen van andere ondernemers

Philip Dijst, Carwash Center Zeewolde

"Totale ontzorging waardoor wij niet meer naar personeelszaken om hoeven te kijken. Bovendien regelen ze alles volgens afspraak."

Mylene Rulkens, Mispadenhof

"De reden dat we in ons bedrijf gekozen hebben voor payrolling is simpel. Ik wilde graag een systeem vinden waarbij ik per dag precies weet wat ik aan personeelskosten kwijt ben. Op die manier kan ik achteraf niet voor verrassingen komen te staan met bijvoorbeeld loonbelasting facturen. Covebo Payroll & HR is helder met betrekking tot tariefstelling en alles zit erin. Van vakantiegeld tot dekking bij ziekte en feestdagen. Daarnaast willen wij personeel graag voor lange termijn aan ons bedrijf binden en het contractrisico uitbesteden. Met payrolling kunnen we 5 1/2 jaar vooruit zonder dat er een contract van onbepaalde tijd verstrekt dient te worden. Hiermee zijn we dus optimaal flexibel en dat is belangrijk, zeker in de horeca."

Bart & Cindy Onstenk, Bistro Vischmarkt 49

De slogan van Covebo Payroll & HR ‘Gewoon Goed Geregeld’, maken zij meer dan waar. Wij zijn erg blij met de geboden service, heldere communicatie en het contact met de contactpersonen van 3G. We merken dat het vakmensen zijn! Onze personeelszaken zijn Gewoon Goed Geregeld door Covebo Payroll & HR.

Richard Hoefnagel - Hoefblok kalkzandsteen & gasbetonblokken

“Zeker na eerdere ervaringen met andere payrollbedrijven, is de 3G Portal een duidelijk en toegankelijk systeem voor mij en mijn medewerkers.”