25 april 2017

Op 24 april organiseerde Covebo Payroll & HR een BHV cursus voor klanten en hun personeel. In samenwerking met BTR Trainingen en op locatie bij Covebo Payroll & HR klant Paviljoen De Strook in Breukeleveen werd een complete dag verzorgd. Alle deelnemers zijn met vlag en wimpel geslaagd en in het bezit van een geldig BHV diploma. Zo zijn de gasten dit seizoen weer in goede én in veilige handen bij Paviljoen de Strook en IJssalon de IJsbeer!

Covebo Payroll & HR organiseert trainingen en cursussen

Covebo Payroll & HR vindt het belangrijk om méér te bieden dan enkel verloning van medewerkers. Wij gaan graag net een stapje verder voor u. Als uw HR-afdeling op afstand hechten wij veel waarde aan professioneel en goed opgeleid personeel. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u als klant! Daarom biedt Covebo Payroll & HR vakgerichte cursussen en trainingen aan klanten en hun personeel. Denk hierbij aan sociale hygiëne, wijncursussen, BHV of een training omgaan met agressie. In overleg is er veel mogelijk.

Een cursus of training voor uw personeel?

Bent u klant bij Covebo Payroll & HR en wilt u dat uw personeel een bepaalde cursus of training gaat volgen? Dat kan! In dat geval kunt u het beste contact opnemen met uw Covebo Payroll & HR accountmanager.  Op basis van uw wensen onderzoeken we de mogelijkheden en nemen wij de organisatie op ons. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Alle deelnemers aan de BHV cursus zijn geslaagd!