Wanneer betaalt Covebo Payroll & HR mijn salaris uit?

We betalen salaris per periode van 4 weken, de betaaltijdstippen vind je in de salariskalender. Deze vind je bij de algemene documenten in je portal. Word je wekelijks verloond, dan versturen we op vrijdag een betaalopdracht naar de bank.

Wat moet ik doen als ik mijn arbeidsovereenkomst wil beëindigen?

Als je je arbeidsovereenkomst wilt beëindigen, stuur je een mail naar hr@covebo.nl. Hierin vermeld je per wanneer je de arbeidsovereenkomst wilt beëindigen.

Welke cao is op mij van toepassing?

De ABU cao of voor bouwmedewerkers de NBBU cao, de voor jou geldende cao vind je in je arbeidsovereenkomst. Een kopie van de cao vind je bij de algemene documenten in je portal.

Hoe kan ik een wijziging in mijn persoonlijke gegevens doorgeven?

Dit kun je via je persoonlijke portal doorgeven op de pagina ‘persoonlijke gegevens’. Je kunt dit ook doorgeven aan de contactpersoon bij het bedrijf waar je werkt, zodat zij de gegevens aan kunnen passen in de portal.

Bouw ik pensioen op als ik via Covebo Payroll & HR werk?

Ja, na 26 gewerkte weken bouw je StiPP basis pensioen op en na 78 gewerkte weken StiPP Plus pensioen. Voor vakkrachten in de bouw geldt dat je direct pensioen opbouwt via BPFbouw. Ben je geen vakkracht in de bouw? Dan bouw je eerst via StiPP pensioen op.

Wanneer bouw ik pensioen op via het bouw pensioenfonds?

Als je vakkracht bent in de bouw, dan bouw je direct pensioen op via BPFbouw. Ben je geen vakkracht, dan bouw je eerst via StiPP pensioen op.

Hoe vul ik mijn uren in?

Gewerkte uren geef je door aan de contactpersoon bij het bedrijf waar je werkt. Het kan ook dat je hebt afgesproken dat je zelf de gewerkte uren via de portal doorgeeft. In dat geval log je in op de portal en volg je de instructies. De instructies vind je op de pagina ‘algemene documenten’ in de portal.

Wat moet ik doen als het aantal uitbetaalde uren niet klopt?

Klopt het aantal uitbetaalde uren niet? Vraag dan eerst aan je contactpersoon bij het bedrijf waar je werkt of de juiste uren aan ons doorgegeven zijn. Als dat het geval is neem je contact met ons op via hr@covebo.nl.

Hoe kan ik mijn loonstroken inzien?

Je loonstroken vind je op je persoonlijke portal. Inloggegevens kwijt? Stuur dan een mail naar hr@covebo.nl.

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

In de maand februari wordt de meest recente jaaropgaaf toegevoegd op je persoonlijke portal. Inloggegevens kwijt? Stuur dan een mail naar hr@covebo.nl.

Wanneer wordt mijn vakantiegeld uitbetaald?

Vakantiegeld wordt standaard uitbetaald in de eerste week van juni. Het exacte tijdstip vind je op de salariskalender. Deze vind je bij de algemene documenten in je portal.

Hoeveel vakantiegeld heb ik opgebouwd?

Op je meeste recente loonstrook vind je het saldo vakantiegeld dat je hebt opgebouwd. Deze loonstrook vind je in je persoonlijke portal.

Moet ik de loonheffingskorting door Covebo Payroll & HR laten toepassen?

Loonheffingskorting pas je toe bij de werkgever waar je het meeste verdient. Mocht je twijfelen dan kun je contact met ons opnemen door een mail te sturen naar hr@covebo.nl of te bellen naar 088 1410 750.

Waarom is mijn salaris niet betaald?

Als je geen salaris ontvangen hebt, informeer dan eerst bij je contactpersoon van het bedrijf waar je werkt of er daadwerkelijk gewerkte uren doorgegeven zijn. Als dat wel het geval is, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar hr@covebo.nl of te bellen naar 088 1410 750.

Opvragen gebruikersnaam en wachtwoord portal

Gebruikersnaam en of wachtwoord van de portal vergeten? Stuur een mail naar hr@covebo.nl.

Ik kan niet inloggen

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar hr@covebo.nl of bel naar 088 1410 750.

Hoeveel vakantiedagen bouw ik op?

Het aantal vakantiedagen dat je opbouwt vind je terug in je arbeidsovereenkomst. Onderaan op je loonstrook vind je terug wat je tot op heden hebt opgebouwd.

Hoe vraag ik vakantie aan?

Een vakantiedag of je vakantie vraag je aan bij jouw contactpersoon bij het bedrijf waar je werkt. Indien akkoord verwerkt jouw contactpersoon je vakantie uren in de portal. Wanneer je altijd zelf je uren invoert voer je ook zelf je vakantie uren in. Als je voldoende tegoed hebt opgebouwd betalen we je salaris door tijdens je vakantie. Bekijk het opgebouwde saldo vakantiedagen op je meest recente loonstrook, dan weet je of je recht hebt op loondoorbetaling tijdens je vakantie.

Heeft Covebo Payroll & HR een collectieve polis voor de zorgverzekering van payrollmedewerkers?

Op dit moment nog niet, we zijn druk bezig om een goede collectieve zorgverzekering af te sluiten.

Heeft Covebo Payroll & HR andere verzekeringen waar ik gebruik van kan maken?

Ja, wij hebben voor onze medewerkers een collectief bij Centraal Beheer Achmea voor o.a. woon- en autoverzekeringen. Wil je meer informatie over de kortingen die wij voor je hebben? Stuur dan een email naar hr@covebo.nl.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Op de pagina ziekte en verzuim lees je precies wat je moet doen als je ziek bent!

Ik heb een klacht. Wat te doen?

Een klacht kun je doorgegeven door een mail te sturen naar hr@covebo.nl of door te bellen naar 088 1410 750. Wij koppelen binnen twee weken het antwoord of onze beslissing naar je terug.