Steigerbouwers

Covebo heeft al lange tijd ervaring in de bouwbranche en werkt met ervaren steigerbouwers. Of het nu om een groot of kleinschalig project gaat, parttime of fulltime werk, wij leveren de steigerbouwer die u zoekt!

Steigerbouwer A

Onze steigerbouwer A is verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van steigers vanaf tekening. Door hun ervaring herkennen zij de risico’s en kunnen deze beoordelen. Onze medewerkers hebben kennis van systemen en materialen zoals Layher Allround, Cuplock en Conventioneel. Zij zijn gewend aan het werken onder fysiek wisselende omstandigheden en werken zonder hoogtevrees op grote hoogte.

Steigerbouwer B

Onze steigermonteurs-B zijn verantwoordelijk voor het correct opleveren van alle voorkomende stellingbouwwerkzaamheden op alle voorkomende hoogtes. Zij hebben ruime ervaring met steigerbouw en afbouw. Leidinggegeven aan collega’s en junior steigerbouwers is voor onze steigerbouwers-B geen probleem. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben kennis van systemen en materialen zoals Layher Allround, Cuplock, Conventioneel en zijn bekend met wet en regelgeving. Zij kunnen de krachten van de steiger berekenen, maar zijn ook bekwaam in het maken en lezen van steigertekeningen.

Hulp steigerbouwer

Een hulp steigerbouwer is verantwoordelijk voor het assisteren bij alle voorkomende stellingbouwwerkzaamheden. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij belangrijke aspecten. De medewerker heeft basiskennis van systemen en materialen zoals Layher Allround, Cuplock, Conventioneel en kan onder diverse omstandigheden werken.

Profiel

  • In bezit van steigerpas A of B
  • In bezit van rijbewijs B / E en eigen vervoer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandige uitvoering van alle voorkomende steigerbouw werkzaamheden
  • In bezit van geldig VCA
  • Goede lichamelijke conditie
  • Op grote hoogte werken zonder last van hoogtevrees
  • Kan onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden werken

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!