Ventilatiemonteur | Oss

Oss MBO 40 uur Techniek en installatie V-014254
Ben jij technisch onderlegd en opzoek naar een passende organisatie? Hurry up! Solliciteer hier als monteur ventilatie.
Vacature Ventilatiemonteur | Oss Oss

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als ventilatiemonteur ben je dagelijks onderweg, van klus naar klus. Jij zorgt ervoor dat onze klanten genieten van een gezond binnenklimaat en daarmee besparen op hun energiekosten. Of het nu gaat om het onderhouden, installeren of het reinigen van een mechanische ventilatie of WTW-unit, jij kan het allemaal of wil het heel graag leren. Ook signaleer je wanneer het ventilatiesysteem aan vervanging toe is. Dit doe je natuurlijk allemaal met een glimlach, want jij bent het visitekaartje van het bedrijf.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Kemkens is een echt familiebedrijf met inmiddels meer dan 650 collega's! Kemkens bestaat al een lange tijd, sinds 1857 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! Je ziet de bussen van Kemkens ook regelmatig rijden in de provincie Noord-Brabant, Zeeland en regio Zuid-Gelderland. Hier voorzien zij ruim 440.000 klanten in duurzame energie-oplossingen. Dit doen zij voor zowel particulieren als zakelijke klanten, zoals woningcorporaties. Zij werken vanuit verschillende vestigingen en het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Leuk om te weten : het hoofdkantoor is het eerste energie neutrale kantoorpand in Oss.

Terug Ventilatiemonteur | Oss Oss

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Natuurlijk staat daar ook iets tegenover :

 • Een fulltime baan met een goed salaris. Altijd netjes stipt op tijd binnen
 • Uitzicht op een vaste baan
 • Een mooie bedrijfsbus die van alle gemakken voorzien is
 • Goed gereedschap, want dat is het halve werk
 • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling door cursussen of opleidingen
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Veel vrije tijd, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverbad
 • Brabantse gezelligheid met goede personeelsfeesten en wekelijkse vrijmibo's

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als ventilatiemonteur aan de slag gaan bij Kemkens houdt in dat je :

 • Affiniteit hebt met de (installatie)techniek
 • In bezit bent van een geldig rijbewijs B
 • Beschikt over een VCA certificaat. Zo niet? Don't worry, dan halen we deze gewoon!
 • Kwaliteitsgericht te werk gaat met een commerciële instelling
 • Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan
 • Een echte teamplayer bent
Terug Ventilatiemonteur | Oss Oss

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Je begint de dag met een lekker kopje koffie of thee. Daarna stap je in de bus. Op jouw smartphone komen alle werkbonnen binnen van de klanten waar jij die dag naartoe gaat. Bij een aantal klanten ga je de periodieke onderhoudswerkzaamheden uitvoeren waar je bij de andere klant een gedeelte dient te repareren of vervangen. Eenmaal aangekomen bij de klant stem je de uit te voeren werkzaamheden af en bied je als ventilatiemonteur de oplossing aan het verbeteren van de installatie.

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Werken voor Kemkens is altijd een feestje. Je salaris staat altijd stipt op tijd op je rekening, én alles klopt. Alles wat je nodig hebt om veilig, makkelijk en met plezier te werken is geregeld. De werksfeer is lekker informeel en iedereen staat klaar om een ander te helpen. Kemkens is een innovatief bedrijf die zich steeds verder ontwikkeld in de techniek. Hierin staat voor iedere monteur de mogelijk open om door te groeien. Zo is je werk altijd uitdagend genoeg. Wil je dit liever niet? Geen probleem, ze zijn altijd blij met iedereen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patty Scheepers

Naar solliciteren