Calamiteiten medewerker Almere

Almere LBO 40 uur Schoonmaak en beheer V-016310
Ben jij de bezige bij, die graag in een jong bedrijf zijn steentje bij draagt?
Vacature Calamiteiten medewerker Almere Almere

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Bij brand-, en waterschade komen er veel werkzaamheden om de hoek kijken. Jij zorgt samen met jouw collega's o.a. voor het reinigen van opstal en inboedel. Daar waar nodig verricht je ook lichte sloop-, en stripwerkzaamheden Ook worden de inboedels van de huizen of andere objecten leeg gehaald en naar de het magazijn van onze opdrachtgever gebracht. Om daar te worden gereinigd en opgeslagen. Jij zorgt dat het hele proces op de juiste manier wordt uitgevoerd. Het is belangrijk dat je netjes en georganiseerd kan werken. Het is een afwisselende en dynamische baan, waar je echt als een team samenwerkt. Kortom, ben jij een collegiale bezige bij? Dan is dit de baan die bij jou past.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is jong en snelgroeiend bedrijf in brand-, en waterschade. Deze opdrachtgever hanteert een platte organisatiestructuur. Hierdoor hangt er een open en informele sfeer, waar alle medewerkers zich gewaardeerd voelen. Van directie tot de medewerkers op de werkvloer, iedereen wordt bij onze opdrachtgever hetzelfde behandeld. Dit maakt dat het dat je bij opdrachtgever veel verantwoordelijkheid krijgt. De medewerkers zijn immers het visitekaartje van dit bedrijf. En zijn er volop kansen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Kortom een prettig bedrijf om te werken!

Terug Calamiteiten medewerker Almere Almere

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Salaris is minimaal €2200,- bruto per maand. (exclusief vakantiedagen en vakantiegeld).
  • Je komt te werken in een klein en hecht team.
  • Mogelijkheid om cursussen te volgen.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Ervaring in de schoonmaak of calamiteiten is voordeel
  • Representatief en goede communicatieve vaardigheden.
  • Positieve en pro actieve werkhouding.
  • 40 uur per week beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs B.


Terug Calamiteiten medewerker Almere Almere

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Andre van 't Veld

Naar solliciteren