Ervaren loodgieter

Etten-Leur MBO 40 uur Techniek en installatie V-022213
Geen seriematige woningbouw maar dikke luxe villa's, een goed salaris en een ongerichte werk bus. Dit is wat je minstens kan verwachten, benieuwd wat nog meer ? Laat even je gegevens achter!
Vacature Ervaren loodgieter Etten-Leur

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandig loodgieter die ervaring heeft in de nieuwbouw, maar het seriematig bouwen ondertussen wel beu is. Je gaat hier namelijk als zelfstandig loodgieter aan het werk met het aanleggen van installaties in luxe vrijstaande nieuwbouw woningen. Je gaat aan het werk in de regio (Noord-Brabant) en gaat samen met collega's op dezelfde klus aan het werk.

 • Installeren van warmtepompen;
 • Loodgieterswerkzaamheden;
 • Installeren en monteren sanitair;
 • Installeren grondgebonden warmtepompen;

Heb je met een van bovenstaande werkzaamheden nog niet heel veel ervaring ? maar vind je het wel interessant en wil je het leren ? Dan ben je ook van harte welkom om te reageren !

Over het bedrijf

Een korte introductie

Je komt te werken in een familiebedrijf uit de regio Etten-Leur - Breda. Dit bedrijf is een allround installateur die meer doet dan verwarmingsinstallaties, waterleidingen of elektra aanleggen. Je kan hier namelijk ook terecht voor warmtepomp installatie, lucht-water warmtepompen, hybride cv-ketels, zonneboilerinstallaties, pv panelen, lage temperatuur verwarming en dak -en zinkwerk. Voornamelijk zijn zij werkzaam in het aanleggen van deze installaties in luxe vrijstaande nieuwbouw woningen (geen seriebouw).

Terug Ervaren loodgieter Etten-Leur

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Direct een vast contract bij MAATT of direct in dienst bij de opdrachtgever;
 • Een salaris van €2850 - €3600 Bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Werkkleding van Maatt;
 • Een werkbus (eventueel) van Maatt;
 • Volledig elektrisch gereedschap van Hilti;
 • 25 vakantiedagen per jaar ;
 • Pensioenregeling conform cao;
 • Eeuwige roem binnen Maatt - Breda en de opdrachtgever

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als zelfstandig loodgieter heb jij naast kennis en 2 rechter handen ook een gezonde dosis humor en kan jij goed overweg met collega's. Verder is het erg fijn als jij :

 • flexibel bent ingesteld en een positieve uitstraling hebt;
 • In het bezit bent van een rijbewijs B + eigen vervoer;
 • In het bezit bent van een opleiding (MBO/VMBO) installatietechniek;
 • Aantoonbare en relevante werkervaring als loodgieter hebt;
Terug Ervaren loodgieter Etten-Leur

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Rond de klok van 07:00 verzamel je op de zaak, drinkt een bak koffie, ouwehoert nog even over de wedstrijd van gisteren of de klungeligheid van een collega en vervolgens stap je met een collega de bus in om naar het project te rijden. Rond 15:30 - 16:00 arriveer je weer op zaak en zit je dag er op.

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Je komt hier te werken met een vaste en hechte ploeg collega's waarvan de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Van maandag tot vrijdag werk je aan luxe villa's die je samen van a - z bouwt en op vrijdag verzamel je op de zaak voor een koud pilsje.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Thijs Weijters

Naar solliciteren