Technisch assistent

Kapelle MBO 32 uur Techniek en installatie V-023885
Houd jij van sleutelen en kan je precies werken?
Vacature Technisch assistent Kapelle

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij handig en ga je geduldig en precies te werk? Heb jij sleutel ervaring aan jouw auto of scooter of een passie voor techniek? Lees dan snel verder!

Je gaat aan de slag in de nette en schone werkplaats. In deze werkplaats werk je op de afdeling leaktesting, zij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en het vaststellen of iets lekdicht is. Voordat iets getest kan worden, moet het in de juiste behuizing en installatie komen. Dit voer jij uit, doormiddel van jouw technische kunde en precisie heb jij de leidingen of andere voorwerpen zo in elkaar gesleuteld en gemonteerd. In de ochtend is het altijd druk op de werkvloer omdat de voorwerpen die getest moeten worden in de juiste ruimte moeten worden gebracht.

In de loop van de dag houd jij de producten en de testruimtes goed in de gaten.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze klant is een markt leidende wereldwijde dienstverlener voor de energie, olie, gas en chemische industrie. Zij leveren zekerheid over uw installaties middels niet destructief onderzoek, inspectie, en certificatie (NoBo 2556) voor de kapitaal intensieve olie, gas, power, en (petro-)chemische industrie in iedere regio ter wereld. Door het inzetten van hoog gekwalificeerde specialisten en de nieuwste en meest innovatieve technieken en methodes, kan onze klant zich focussen op de behoeften en uitdagingen van klanten en het overschrijden van de verwachtingen met op maat gemaakte oplossingen. In de werkplaats werk je in teamverband, daarnaast leer je ook zelfstandig werken. Je bent daardoor een belangrijke factor in het proces van lekdetectie.

Terug Technisch assistent Kapelle

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Ontwikkelmogelijkheden in de techniek
 • Salaris conform de CAO Metaal en Techniek
 • Kilometervergoeding à €0,19 per kilometer
 • Zicht op een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen
 • Opleidingsmogelijkheden voor verschillende certificatenWat we verwachten

En waar we op hameren
 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Werkervaring is welkom maar niet noodzakelijk
 • Technisch inzicht en kennis
 • Gemotiveerd en bereid om te leren
 • Stressbestendig
 • Precies en geduldig kunnen werken
Terug Technisch assistent Kapelle

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

De werkzaamheden die we uitvoeren worden vooral geleerd “on the job”. Door middel van training en een opleidingsplan word je klaargestoomd om zelfstandig onderzoeken uit te voeren. Onder begeleiding van je mentor, projectleider en ervaren collega’s wordt bekeken welke cursussen/trainingen passend zijn voor jouw ontwikkeling met als doel: uitgroeien tot een echte vakspecialist.

Iedere werkdag is anders, dus saai wordt het nooit! Na je inwerkperiode ben je multifunctioneel inzetbaar en je hebt een grote mate van vrijheid.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mike van Zijl

Naar solliciteren