Verkoper Binnendienst

Zeewolde HBO 40 uur Verkoop V-027277
Ervaren commerciële topper gezocht!
Vacature Verkoper Binnendienst Zeewolde

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In deze rol draag je actief bij aan de groei van het bedrijf en benut je je commerciële talent en multitaskingvaardigheden om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig beheren van het orderproces, wat het opstellen van offertes, het verwerken van bestellingen en het streven naar een hoge klanttevredenheid omvat. Als schakel tussen klanten, het buitendienstverkoopteam en alle interne afdelingen, zorg je ervoor dat elke order van begin tot eind correct wordt afgehandeld. Je zet je in om de klanttevredenheid te maximaliseren en bevordert naadloze communicatie en samenwerking binnen de organisatie.

Dit realiseer jij door:

 • Het aanmaken van productieorders en loonopdrachten en het begeleiden van het orderproces;
 • Het uitbrengen van offertes, verzenden van monsters en bevestigen van orders;
 • Relatiebeheer;
 • Het onderhouden van klantcontacten en het up-to-date houden van ons CRM-systeem;
 • Het ondersteunen van de buitendienst;
 • Aansturen van order entry;
 • Voorraadbeheer en alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf met toegewijde medewerkers die dagelijks samenwerken om textiel te produceren voor klanten zowel in Nederland als internationaal. Het bedrijf groeit gestaag en in eind 2017 zijn ze verhuisd naar een modern pand in Zeewolde. Binnen de organisatie wordt veel waarde gehecht aan collegialiteit en heerst er een prettige werksfeer. Iedereen wordt gewaardeerd voor zijn of haar bijdrage, ongeacht de functie die ze binnen de organisatie bekleden.

Terug Verkoper Binnendienst Zeewolde

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende functie met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling en een dertiende maand. Dit alles binnen een groeiend en plezierig bedrijf dat waarde hecht aan het welzijn van haar medewerkers, hun vitaliteit en het organiseren van leuke activiteiten buiten werktijd. Je zult werken in een prachtig gebouw met een positieve werksfeer, en belangrijk om te vermelden is dat je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Wat kun je verder verwachten?:

 • Een stabiele werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar);
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Jouw reiskosten worden vergoed.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Om de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst met succes te vervullen, dien je te beschikken over een HBO werk- en denkniveau, aantoonbare ervaring van enkele jaren in een vergelijkbare functie en uitstekende vaardigheden in het gebruik van CRM-systemen, bij voorkeur Exact. Je hebt de capaciteit om zelfstandig en met precisie te werken en bezit tevens een sterk gevoel voor teamwork.

Verder beschik jij over:

 • Cijfermatig inzicht en ben je secuur en nauwkeurig;
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Klantgerichte en flexibele instelling;
 • Creatief en probleemoplossend vermogen.
Terug Verkoper Binnendienst Zeewolde

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Milena Fontijn

Naar solliciteren