Loodgieter

Helmond MBO 40 uur Techniek en installatie V-033558
Altijd aan het werk met het beste gereedschap bij een opdrachtgever waar alles goed geregeld is, en dat voor een mooi salaris!
Vacature Loodgieter Helmond

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Bij deze werkgever ga jij als loodgieter zelfstandig en in teamverband aan het werk op grote projecten in de utiliteitsbouw. Verwacht de bouw van mega kantoorpanden, magazijnen, schoolgebouwen en fabrieken. Afhankelijk van de werkzaamheden per dag ga je alleen aan de slag of in een koppel. Je zal werkzaam zijn van de ruwbouw fase tot aan de uiteindelijke oplevering. Zo sta je langdurig op hetzelfde project met een redelijk vast team aan collega's. Jouw werkdagen als loodgieter zijn van 07:00 tot 16:00 en van maandag tot en met vrijdag. De werkzaamheden die jij onder andere uit gaat voeren zijn:

 • Aanbrengen en afmonteren van sanitaire toestellen;
 • Monteren en installeren van water toe- en afvoer;
 • Monteren en installeren van mechanische ventilatie;

Is dit niet helemaal waar je naar op zoek bent? Jammer, maar niet getreurd ik heb nog meer dan genoeg andere opties voor je. Neem zeker even contact met mij op en wie weet spreken wij elkaar binnenkort onder het genot van een goede kop koffie!


Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw potentiële nieuwe werkgever is een grote speler op het gebied van installatietechniek in zuid Nederland. Ze houden zich bezig met cv's, dak werkzaamheden, airco's loodgieter installaties, sanitair en riolering. Met ruim 50 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw is alle benodigde vakkennis in huis. Het bedrijf heeft ruim 70 enthousiaste en vakbekwame medewerkers in dienst. Ondanks dit grote aantal werknemers is de bedrijfscultuur informeel en men is niet vies van een gezellige vrijdagmiddag borrel.

Terug Loodgieter Helmond

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw potentiële nieuwe werkgever en wij als Maatt vinden het belangrijk dat jij happy bent met het werk dat je doet. Naast een mooi salaris, opleidingsmogelijkheden en veel doorgroeimogelijkheden bieden wij jou heel graag nog de volgende zaken aan:

 • Direct een contract bij MAATT en aansluitend in dienst bij de opdrachtgever;
 • Een salaris van €2850 - €3250 Bruto per maand;
 • Salaris conform cao Metaal en Techniek (ATV in reservering);
 • 40-urige werkweek;
 • Werkkleding van Maatt;
 • Een werkbus (eventueel) van Maatt;
 • Volledig elektrisch gereedschap van Hilti;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Eeuwige roem binnen Maatt - Breda en de opdrachtgever;

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Voor deze functie zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter voor de utiliteitsbouw. Jij hebt het inzicht, de kennis en het doorzettingsvermogen om de klus te klaren. Is er iets in de tekening niet helemaal duidelijk, dan kan jij door middel van jouw inzicht de ideale oplossing vinden. Daarnaast weet jij goed te communiceren met je collega's en ben je betrouwbaar. Graag zouden wij ook willen dat je de volgende punten meeneemt:

 • Een afgeronde opleiding in de installatietechniek (of vergelijkbare ervaring);
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Twijfel jij of je in het bezit van bovenstaande punten? Neem dan toch contact met mij op en wie weet zitten we binnenkort samen om de tafel.

Terug Loodgieter Helmond

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Thijs Weijters

Naar solliciteren