Kunststof lasser

Goes MBO 40 uur Techniek en installatie V-036177
Ben jij technisch aangelegd en heb je ervaring met kunststof lassen? Liever solliciteren als zzp’er? Solliciteer dan hier op de opdracht!
Vacature Kunststof lasser Goes

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Je werkt op een nieuwbouwproject wat vanaf de grond af aan is opgebouwd. Een ontzettend leuke en uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Samen met een team aan specialisten zorgen jullie ervoor dat deze nieuwbouwlocatie kan gaan draaien, maar hoe ga je dat doen en welke werkzaamheden komen daarbij kijken?

Één van de werkzaamheden is het lassen van kunststof, het materiaal waar je mee werkt zullen vooral PE leidingen zijn. Het is handig als je hier al wat ervaring in hebt en anders leren we je het graag on the job! Naast de laswerkzaamheden ga je leidingen en pijpen aanleggen en plaats je steunen. Door jouw technische inzicht en laservaring weet jij de installaties goed aan de sluiten en bouw jij mee aan een mooie nieuwe locatie van het bedrijf!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een snel groeiende internationale onderneming die hun eigen werkplaats en productieomgeving aan het uitbouwen zijn in Zeeland. Zij zijn werkzaam in de voedingsindustrie en zijn voor de komende 4 jaar in ieder geval opzoek naar gemotiveerde medewerkers die hen kunnen helpen met het uitbreiden van het bedrijf. Mocht het allemaal bevallen bij deze opdrachtgever zijn er tal van mogelijkheden om na deze periode te blijven werken en eventueel naar een andere functie door te groeien. Wil je hier meer informatie over hebben, neem dan direct contact met ons op!

Terug Kunststof lasser Goes

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen de €2400,- en €3100,- bruto per maand
 • Een uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
 • Een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden
 • Een mogelijkheid om benodigde certificaten te behalen
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per km
 • Een BBQ en drankjes bij lekker weer in de zomer ;)

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je hebt aantoonbare bouwtechnische ervaring ( 1 jaar minimaal)
 • Je hebt laservaring
 • Ervaring met kunststof (PE) leidingen is een pré
 • Je bent een betrouwbaar en leergierig persoon
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat (pré)
Terug Kunststof lasser Goes

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mike van Zijl

Naar solliciteren