Storingsmonteur

Zeewolde MBO 40 uur Techniek en installatie V-041448
Werk jij in de voedselindustrie met plezier en vind jij techniek mooi vertier? Klik dan heel snel hier!
Vacature Storingsmonteur Zeewolde

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als storingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het (preventief) onderhoud, oplossen van storingen en de reparaties aan de technische installaties. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor het goed functioneren van machines en overige apparatuur binnen de productieomgeving, hierbij hoort een administratie en nauwe samenwerking. Naast de storingsmonteurs werk jij samen met het productiepersoneel aan de verbetering van het productieproces.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Voor een van onze opdrachtgevers in Zeewolde wie gespecialiseerd is in het produceren van zuivelproducten, zijn wij per direct op zoek naar een storingsmonteur. In deze functie ben je proactief opzoek naar oplossingen voor storingen en problemen, jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de voortgang van alle werkzaamheden welke gerelateerd zijn aan de machines.

Terug Storingsmonteur Zeewolde

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je kunt rekenen op een gevarieerde baan in de voedingsbranche bij een gemotiveerde, betrokken en laagdrempelige organisatie. Je krijgt een salaris tussen de €3.000,- en €4.200,- (inclusief toeslagen) voor inzet en vakmanschap met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie onder contract bij de opdrachtgever zelf. Wil je meer informatie over deze vacature of over de opdrachtgever? Neem dan contact op met 0341-412141 en vraag naar Tim Agterberg.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Je hebt twee rechterhanden, bent leergierig en hebt zin in een uitdaging. Je beschikt over zowel een team- als zelfstandige instelling, je bent proactief ingesteld en bekend met de richtlijnen binnen de foodbranche. Je zal in deze functie binnen de drie ploegendienst actief zijn, hiervoor natuurlijk gepaste toeslagen.


Daarnaast beschik je bij voorkeur over een (bijna) afgeronde MBO-opleiding niveau 4 richting de techniek, zoals Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Algemene Operationele Techniek of MTS. Onze ideale storingsmonteur is doelgericht, heeft geen 8 tot 5 mentaliteit en is communicatief en analytisch ingesteld.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Tim Agterberg

Naar solliciteren