Badkamer monteur

Zwolle 40 uur Techniek en installatie V-043866
Ben jij beschikbaar voor een leuke baan met iedere dag een nieuw project ? Ik zet de koffie vast klaar.
Vacature Badkamer monteur Zwolle

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een ervaren badkamermonteur? Of sleutel jij in je vrije tijd graag aan je eigen badkamer, auto of iets anders? Klussen bij vrienden doe je graag en verbouwingen zijn echt jouw ding. Je hebt niet direct ervaring of kennis nodig, maar 2 rechtse handen is al genoeg. Samen met een collega demonteer en plaats je in één dag een volledige badkamer.

Als badkamermonteur bij MAATT ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het (de)monteren van de badkamer. Dit kunnen deelrenovaties zijn of meerdaagse plaatsingen, waarbij je meerdere onderdelen van de badkamer aanpakt. Dit zijn de werkzaamheden die je o.a. gaat doen:

 • Sloopwerk;
 • Timmerwerkzaamheden;
 • Leidingwerk;
 • Kitten;
 • Montage werkzaamheden, zoals het monteren van de doucheaccessoires, het ophangen van een nieuw bad meubel, plaatsen van een douchestoel of het ophangen van een handgreep.

Benieuwd hoe jouw dag eruit gaat zien als badkamer monteur? Ik heb het even kort voor je samengevat;


6:00 - De wekker gaat en je vliegt je bed uit, monteurs van MAATT zijn namelijk altijd op tijd!

6:45 - Je komt aan op de zaak om je spullen te laden, checkt nog even de route, de klus en je gaat samen met je collega op pad.

7:45 - Voor aankomst bel je even naar de klant om aan te geven dat jullie er met een kwartier zijn.

8:00 - Gearriveerd! Je maakt kennis met de klant en neemt de dag even door.

8:15 - Aan de slag! Eerst zorg je dat je netjes aan het werk kunt door de weg richting de badkamer af te dekken. Vervolgens demonteren jullie de oude materialen in de badkamer en brengen jullie de materialen naar de bus. Wanneer dit gedaan is en de oude douche of bad netjes verwijderd is, gaan jullie de nieuwe materialen op maat maken en monteren in de badkamer.

12:15 - Pauze! Als badkamer monteur heb je het geluk dat je vaak een vers kopje koffie van de klant krijgt.

15:00 - Bijna klaar! Je ruimt je spullen op en maakt alles netjes schoon. Je laat het huis van de klant altijd netjes achter, je wilt natuurlijk geen klachten krijgen achteraf.

15:30 - De klus is klaar! Het is tijd om de badkamer op te leveren. Je controleert samen met de klant of alles naar wens is, je geeft uitleg over de schoonmaak en gebruik van de badkamer. Je neemt netjes afscheid en gaat weer op pad terug naar de zaak.

16:00 Eenmaal aangekomen ga je de restanten van de oude badkamer netjes opruimen en bekijk je eventueel de rit voor de volgende dag.

16:30 Je dag zit er op, hoe valt dat nou? 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Deze opdrachtgever plaatst veilige badkamers in één dag. Zonder hak- of breekwerk. Iedere badkamer – groot of klein – is 100% maatwerk en wordt volledig op de wensen en behoeften van de klant afgestemd. Veilig douchen maken zij leuk en weer mogelijk voor iedereen! 

De werknemers en opdrachtgever hebben een gemeenschappelijk doel ; "wij willen het leven van ouderen thuis leuker maken". Om dit te realiseren moeten er vaak voorzieningen in huis getroffen worden. Afhankelijk van de fysieke conditie kunnen dat kleine of wat meer ingewikkelde aanpassingen zijn. De werknemers en opdrachtgever willen ouderen helpen hun wensen uit te laten komen door deze aanpassingen voor hen uit te voeren. Snel, vertrouwd, vakkundig en prijsbewust.

Terug Badkamer monteur Zwolle

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen de €2300 - €3000 bruto per maand;
 • Volg een gratis training of opleiding;
 • De nieuwste gereedschappen;
 • Er staat een dikke Mercedes werkbus voor je klaar;
 • Iedere dag een nieuwe klus;
 • Warme, droge en windvrije werkplekken;
 • Iedere dag verse koffie bij de klant;
 • Na 9 maanden detachering via ons direct in dienst;
 • Gezellige bedrijfsactiviteiten zoals een BBQ e.d.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Zoals eerder vermeld ben ik op zoek naar een monteur met 2 rechter handen die klantvriendelijk en secuur te werk gaat. Binnen no-time ben jij een echte badkamermonteur en maak jij de klanten blij met een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke badkamer.

Praktische dingen die we vragen:

 • Rijbewijs B;
 • Je woont binnen een straal van 40 km van Breda;
 • Je spreekt de Nederlandse taal;
 • Ervaring in de sanitair branche is een pré;
 • Je hebt 2 rechter handen en je bent klantvriendelijk;
 • Je hebt kennis of ervaring van werkzaamheden die voorkomen bij het renoveren van een badkamer of toilet.
Terug Badkamer monteur Zwolle

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Thijs Weijters

Naar solliciteren