Loodgieter utiliteit & renovatie

Rijssen 40 uur Techniek en installatie V-058946
Strijder in de installatietechniek gezocht! Direct in dienst bij onze opdrachtgever. Liever solliciteren als zzp’er? Solliciteer dan hier op de opdracht!
Vacature Loodgieter utiliteit & renovatie Rijssen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Verzorgingstehuizen, schoolgebouwen, appartementen en- renovatiepanden. Dit zijn een aantal voorbeelden van projecten waar jij als loodgieter aan de slag gaat, klinkt goed he? Op deze projecten doe jij dagelijks andere werkzaamheden, zoals:

 • Het aanleggen van rioleringen en gasleidingen;
 • Het aanleggen en afpersen van waterleidingen;
 • Het installeren en monteren van sanitair;
 • Het aansluiten van ketels.

Zoals je hebt gelezen is er genoeg te doen bij deze werkgever. Er worden dus ook banen op MAATT gemaakt, zodat er voor iedereen met kennis en ervaring ruimte is om aan de slag te gaan. Je krijgt dan ook de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Hier vertellen wij je graag mondeling meer over.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Je kan het zo gek niet bedenken of dit bedrijf regelt, installeert of onderhoudt het! Of het nu gaat om werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties, duurzame technieken of bijvoorbeeld systeemautomatisering. Dit biedt kansen voor starters en doorgewinterde monteurs en dat is de reden dat wij van MAATT zo blij zijn om samen te werken met deze organisatie. Zij zijn serieus met het vak bezig, zijn betrokken met de toekomst van techniek en maken tussen het werk door veel plezier met elkaar. De werknemers op kantoor zijn trots op het feit dat, desondanks het een groot bedrijf is geworden, het nog steeds aanvoelt als een klein familiebedrijf. 

Terug Loodgieter utiliteit & renovatie Rijssen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen €2800 – €3500 bruto per maand;
 • Een 40-urige werkweek;
 • Een 1-jarig contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Jouw MAATT auto staat voor jou klaar!
 • Werk in jouw regio;
 • Mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en doorgroeimogelijkheden;
 • Een tas vol Hilti gereedschap, MAATT werkkleding en pbm’s;

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring als loodgieter/installatiemonteur;
 • Technische opleiding is een pré;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt over een VCA. Geen VCA? Geen probleem, wij regelen dit voor je;
Terug Loodgieter utiliteit & renovatie Rijssen

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Bij dit bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan goed verzorgde personeelsuitjes. Zo worden er feesten gegeven waarbij er voor de oppas wordt gezorgd en waar alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dit jaar zijn zij naar Parijs geweest en dat jaar ervoor gaan skiën. Voor de familiemensen onder ons, geen zorgen. Er zijn ook familiedagen waarbij er aan iedereen wordt gedacht!

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Jonthy Bredewoud

Naar solliciteren