Productiemedewerker Ermelo

Ermelo 40 uur Productie V-061769
Hou je niet van stil zitten? lees dan verder!
Vacature Productiemedewerker Ermelo Ermelo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Dagelijks komen er 4 tot 5 vrachtwagens binnen met gebruikt frituurvet. Deze wagens zitten vol met kleine en grote tonnen, deze moet je uit de vrachtenwagen rollen (hoeven niet getild te worden) om ze vervolgens in een grote frituurmand te rollen waarin ze leeg kunnen lopen. Daarna wordt het frituurvet gesmolten, gaat de mand omhoog en moeten de tonnen verwijderd worden en in een automatische wasstraat geplaatst worden. Daarna haal je de schone tonnen uit de wasstraat en plaats je ze op een opslag locatie. 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in het recyclen van frituurvet. Zij kopen in grote bulken gebruikt frituur vet van groothandels over heel de wereld. Dit frituurvet verwarmen zij en ze scheiden vervolgens het troep eruit. Dit wordt vervolgens verkocht aan partijen die het gebruikte frituurvet gebruiken als grondstof voor biodiesel. Daarnaast worden alle resten zoals paneermeel etc. verkocht aan energiebedrijven die het verbranden om energie op te wekken. 

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Werktijden 7.30 tot 17.00
  • Salaris tussen de €15 en €15,50 bruto per uur
  • 120% salaris bij (eventueel) overwerk
  • €0,19 cent reiskostenvergoeding
  • Gezellige team, met vrijdagmiddagborrel
  • Uitzicht op een vast contract

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Fysiek in goede staat
  • Bereidt om Fysiek werk te doen
  • Spreekt Nederlands of Engels 

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Joeri de Weerd

Naar solliciteren