Technisch Applicatiebeheerder

Nijkerk HBO 40 uur Digitalisering en ICT V-062607
Als technisch applicatie beheerder helemaal tot je recht komen? Bij House of Covebo in Nijkerk ben jij aan het juiste adres.
Vacature Technisch Applicatiebeheerder Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

JOUW NIEUWE BAAN… BIJ EEN VAN DE LEUKSTE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND!!!

Werken voor House of Covebo, een van de snelst groeiende bedrijven in de arbeidsbemiddeling van NL, waar de medewerker nog steeds centraal staat. Waar de collega’s van 50 vestigingen door heel Europe de service krijgen die ze verdienen. Als technisch applicatie beheerder bij House of Covebo in Nijkerk zorg jij ervoor dat de functionele- en technisch wensen uit de organisatie vertaald worden naar technische-, schaalbare en beheersbare oplossingen. Vanaf je eerste dag werk je mee aan onze missie: ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

De functie/ jouw werkzaamheden:

Als technisch applicatie beheerder helemaal tot je recht komen? Bij House of Covebo in Nijkerk ben jij aan het juiste adres. Met jouw analytische en probleemoplossende kwaliteiten maak jij het verschil. Je bent nieuws- en leergierig, gedreven, analytisch, zelfredzaam en toch ook een teamspeler.

Je zorgt voor de vertaling van de functionele wensen naar de technische oplossing. Je regelt interfaces tussen de verschillende applicaties en monitort de performances van de applicaties en achterliggende inrichting en lost issues proactief op.

Als specialist op het gebied van Microsoft Business Central en het Azure platform, zorg je ervoor dat we onze resources optimaal gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor het life brengen van releases en “Hotfixes” op verschillende applicaties. Ook deel je actuele kennis en oplossingen met ons team, als onderdeel van functionele en technische ontwerpdocumenten. Daarbij geef je waar nodig technische begeleiding aan het projectteam tijdens de implementaties.

Het is heel handig wanneer je al kennis hebt of je graag verdiept in:

 • ERP of Dynamics Business Central
 • SQL / Powershell
 • Microsoft Azure Stack
 • Azure DevOps en GIT
 • Kennis van Javascript, Python en Visual Studio is helemaal een pluspunt!

Weet wel dat al deze kennis en ervaring een pré is, maar dat we zeker ook openstaan voor de leer- en nieuwsgierige professional, die dit niet allemaal beheerst. Als je maar zin hebt om je nieuwe dingen eigen te maken.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van Europaas hardst groeiende organisatie in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Kan niet is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag denken wij… positiviteit wint altijd.

Terug Technisch Applicatiebeheerder Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Bruto maandsalaris van €4000 tot €4500 met bonus, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst, welkom bij de club!
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort)
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen middels opleidingen.
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s… iedere week bootcamp… en af en toe een event!
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt!
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd.
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen


Wat we verwachten

En waar we op hameren

We denken dat je dit ongeveer mee moet brengen om deze rol succesvol te kunnen vervullen:

 • Een afgeronde hbo- of mbo-opleiding in de richting van (bedrijfskundige,) informatica of vergelijkbaar
 • Relevante werkervaring binnen een uitzendorganisatie/arbeidsbemiddeling (een pré)
 • Analytische vaardigheden en hebt een groot probleemoplossend vermogen 
 • Meerdere jaren ervaring als technisch en/of functioneel applicatiebeheerder, maar verras ons!!!
 • Je bent geïnteresseerd in het bijhouden en toepassen van nieuwe technologieën 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Terug Technisch Applicatiebeheerder Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren