Mechanisch monteur gezocht!

Goes VMBO/MAVO 40 uur Automotive V-062698
Ben jij goed in zagen,lijmen,kitten? Reageer dan snel!
Vacature Mechanisch monteur gezocht! Goes

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In de functie van mechanisch monteur ben je verantwoordelijk voor de assemblage van de carrosserieopbouw op basis van een werktekeningen en instructies. Daarnaast staan er diverse wagens bij onze klanten op locatie. Bij deze wagens voer je ook op locatie reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en help je mee aan het verhelpen van storingen aan (onderdelen) van installaties. Dus ben je opzoek naar een uitdagende functie in de Carrosseriebouw? Ben je in staat zelfstandig werkzaamheden uit voeren zoals beschreven in de werkorder en daar uiteindelijk de verantwoording voor te dragen? Ben je flexibel en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn zij opzoek naar jou!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf is ontstaan in 2003 als carrosseriebedrijf Zeeland en heeft sinds 1996 ervaring op het gebied van carrosseriebouw. Daarbij doen zij al van de start dat ze hun werkzaamheden altijd in eigen beheer uitvoeren, met gekwalificeerde monteurs. Van open- en gesloten laadbakken tot schuifzeil laadbak, kippers, groot of klein geconditioneerd vervoer en speciaalbouw. Door de jaren heen is maatwerk uitgegroeid tot één van de specialisaties van het bedrijf. Ze hebben zelfs ondertussen een eigen engineering-afdeling en 3D-tekenkamer.

Terug Mechanisch monteur gezocht! Goes

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw potentiële nieuwe opdrachtgever en wij als Covebo vinden het belangrijk dat jij happy bent met je nieuwe baan. Naast een baan voor een langdurige periode bieden wij jou ook nog graag de volgende zaken aan:

 • Een marktconform salaris van € 2500 - € 2800 bruto per maand afhankelijk van je ervaring o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Reiskosten worden vergoed a € 0,19,- per kilometer;
 • 25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8,33%;
 • Een fulltime dienstverband;
 • Een contract van Covebo met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;
 • Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;
 • Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);
 • Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;
 • Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Van een mechanisch monteur wordt er verwacht dat hij zelfstandig aan het werk kan. Om dit zonder problemen te kunnen doen breng je natuurlijk de nodige technische kennis en werkervaring mee en voldoe jij aan de volgende punten:

 • Ervaring of kennis met de mechanica heeft de voorkeur, maar is geen must;
 • De drive om nauwkeurig en zorgvuldig te kunnen werken;
 • Je hebt rijbewijs B;
 • Kwaliteitsbewustzijn door het behalen van een constante kwaliteit, detecteren van problemen en bij sturen binnen de toegestane normen;


Terug Mechanisch monteur gezocht! Goes

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mike van Zijl

Naar solliciteren