Ervaren expeditie medewerker gezocht!

Goes VMBO/MAVO 40 uur Logistiek V-062794
Ben jij de logistieke kanjer die we zoeken?
Vacature Ervaren expeditie medewerker gezocht! Goes

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In deze functie hou je je bezig met het organiseren van de expeditie, zodanig dat de werkzaamheden via schema verlopen. Ben jij die gene die graag fysiek bezig is en het liefst van alles regelt zoals:

Na een bakje koffie ga je met je scanner en heftruck de werkvloer op. Je zet de eerste orders klaar voor de lading en scant deze op locatie. De bel gaat: er staat een vrachtwagen die jij mag gaan lossen. Je controleert de aantallen met de vrachtbrief en zet het geloste fruit op de juiste locatie. Nadat je deze klus hebt afgerond zie je dat alle orders zijn verladen. Voor je naar huis gaat check je of alles opgeruimd is om de volgende dag weer fris te starten.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf zorgt er dagelijks voor dat een groot deel van Nederland kan genieten van appels en peren. Met negentig jaar historie kun je wel zeggen dat ze specialist zijn in wat ze doen. Het bedrijf houdt van ontwikkeling en stil zitten doen ze niet. Ze zijn constant opzoek naar voorruitgang. Ze staan voor het samen werken met elkaar en in een team. Ondertussen is alweer de vierde generatie werkzaam in het familiebedrijf dat is uitgegroeid van teeltbedrijf tot internationaal handels- en verpakkingsbedrijf.

Terug Ervaren expeditie medewerker gezocht! Goes

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw potentiële nieuwe opdrachtgever en wij als Covebo vinden het belangrijk dat jij happy bent met je nieuwe baan. Naast een baan voor een langdurige periode bieden wij jou ook nog graag de volgende zaken aan:

 • Een marktconform salaris van € 2100 - € 2500 bruto per maand afhankelijk van je ervaring o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Reiskosten worden vergoed a € 0,19,- per kilometer;
 • 25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8,33%;
 • Een fulltime dienstverband;
 • Een contract van Covebo met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;
 • Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;
 • Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);
 • Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;
 • Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.


Wat we verwachten

En waar we op hameren

Van een expeditie medewerker wordt er verwacht dat jij zelfstandig aan het werk kan. Om dit zonder problemen te kunnen doen breng je natuurlijk de nodige kennis en werkervaring mee en voldoe jij aan de volgende punten:

 • Je hebt rijbewijs B;
 • Je bezit al over enige logistieke kennis;
 • Ervaring in het besturen van een heftruck/EPT;
Terug Ervaren expeditie medewerker gezocht! Goes

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mike van Zijl

Naar solliciteren