Operator Ermelo

Ermelo 40 uur Productie V-063091
Werk jij voor je plezier aan de voeding van een dier, klik dan snel hier!
Vacature Operator Ermelo Ermelo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor de juiste afstelling van de machines, om zo een vloeiend lopend productieproces te genereren en goede kwaliteit van het eind product te behalen. Daarnaast analyseer je het product en rapporteer je afwijkingen.

 Ook ben je regelmatig te vinden op de heftruck, om er voor te zorgen dat de juiste grondstoffen worden aangeleverd voor het productieproces en begeleid je binnenkomende leveranciers bij het ophalen van de bestellingen. 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Dit bedrijf is een van de grootste spelers op de markt op het gebied van kalvermelk en dit alles doen zij op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit houdt in dat alle grond- en afval stoffen een nuttige invulling hebben in het bedrijfsproces, er gaat dus niets verloren. Het bedrijf produceert haar producten in zowel zakgoed als bulk, dit alles in een hypermoderne fabriek in de gemeente Ermelo. Onze opdrachtgever doet er alles aan om haar product constant te verbeteren, dit wordt o.a. gedaan in een eigen laboratorium. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en het product blijft verbeteren. Dit om uiteindelijk een kwalitatief hoogwaardig, veilig en betrouwbaar product realiseren.

In verband met de groei van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar: Machine Operators B/C die willen werken in de 3- ploegendienst.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Een afwisselende en uitdagende baan in de dierenvoedingsbranche bij een moderne, betrokken en professionele werkgever met doorgroeimogelijkheden. Een salaris tussen €3.000 en €3.500 bruto per maand inclusief toeslagen, bij goed functioneren wordt een (vast) dienstverband geboden door onze opdrachtgever. Buiten een afwisselende uitdaging, bieden we jou een baan waarbij je ook daadwerkelijk kan meedenken met de organisatie. 


Ben jij de persoon die wij zoeken reageer dan via onze site. Wil jij meer weten over deze vacature, neem dan contract op met Tim Agterberg

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Je hebt feeling voor techniek, bent leergierig en hebt zin in een uitdaging. Daarnaast ben je bereidt om afwisselende werkzaamheden uit te voeren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, bent cijfermatig ingesteld en kunt goed in teamverband werken. Je bent in het bezit van een hef/reachtruck certificaat of bereidt deze te behalen. 

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Tim Agterberg

Naar solliciteren