Vacature | Assemblage Medewerker | Bladel

Bladel VMBO/MAVO 40 uur Metaal V-063624
Ben jij technische topper die wij zoeken?
Vacature Vacature | Assemblage Medewerker | Bladel Bladel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

In de functie van assemblage medewerker ben je inzetbaar op drie verschillende afdelingen. Je gaat werken aan het assembleren van verschillende gas en hout haarden. Op basis van jouw wensen en aan de hand van de planning wordt gekeken waar je het beste inzetbaar bent. Je werk is dus enorm variërend! Je gaat op basis van logische werkinstructies assemblage verrichten. Dit betekent dat je met behulp van gereedschappen stap voor stap onderdelen in elkaar zetten, tot daar uiteindelijk één geheel uit komt: het eindproduct.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Je gaat werken bij een prachtig bedrijf met zo'n 100 collega's in de productie in Bladel. De organisatie is gestructureerd, de productie is slim en effectief ingericht en de sfeer is er goed. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het maken van hoogwaardige producten die het hart van de eindgebruiker net even iets warmer maakt.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je wordt beloond via de cao metalektro, waarvan zelfs positief wordt afgeweken! Dit betekent dat jouw loon boven de standaard loonschaal ligt.

Op basis van jouw kennis en ervaring wordt daarom je loon ingeschaald tussen de €2.200 - 2.400,- bruto per maand. Los daarvan krijg je als bonus voor ieder gewerkt uur een ATV-toeslag van 4,98%. Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan, en wie weet kun jij al snel beginnen!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Je hebt technisch inzicht; je kunt bijvoorbeeld goed met gereedschap overweg;
  • Je bent in staat op werkinstructies (zowel mondeling als schriftelijk) op te volgen. Je beheerst daarom de Nederlandse taal goed;
  • Je bent representatief, sociaal en steekt graag je handen uit de mouwen;
  • Je komt uit de buurt van Bladel, of bent bereid hier dagelijks naartoe te reizen.
Terug Vacature | Assemblage Medewerker | Bladel Bladel

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patty Scheepers

Naar solliciteren