Onderhoudsmonteur lastechniek

Veenendaal LBO 40 uur Techniek en installatie V-064801
Geen dag ziet er hetzelfde uit en jouw vakkennis zal enorm groeien als onervaren of ervaren lasmonteur! Genoeg uitdaging voor jou?
Vacature Onderhoudsmonteur lastechniek Veenendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Een dag als onderhoudsmonteur ziet er als volgt uit. De ochtend begint om 8:00 uur waar je met je volgeladen bus vanuit het kantoor in Veenendaal naar de eerste opdracht rijdt. Hier voer je een controle uit op een lasmachine.

 • Dit doe je met behulp van moderne testapparatuur en je zorgt dat het object gelijk voorzien is van een nieuwe keuring.
 • Je verwerkt deze nieuwe certificering gelijk bij in de database zodat het voor de klant weer up-to-date is.

Bij de volgende opdracht moet er een defect onderdeel vervangen worden waarbij de lasser je een aantal ingewikkelde technische vragen stelt over het apparaat, deze weet jij te beantwoorden door de trainingen die jij hebt mogen volgen vanuit het bedrijf. Voordat je verder gaat met de schoonmaakwerkzaamheden aan de machine eet je rond het middag uur eerst rustig je broodje. Wanneer de machine weer in goede conditie is en de opdracht afgerond, is het inmiddels al 15:00 uur en besluit je om alvast richting de zaak te rijden.

Eenmaal daar klets je even met je collega’s en vul je jouw bus weer aan voor de volgende dag. Je ontvangt van je collega het rittenschema voor de volgende dag.

 • Morgen mag je op locatie een nieuwe machine op gaan bouwen en voordat je het weet is de werkdag voorbij. 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Het bedrijf heeft een erg gezellige team, is gevestigd in Veenendaal en bestaat uit ongeveer 20 hardwerkende collega’s die lekker direct zijn. Klanten kunnen hier voor eenvoudige en complexe lasprocessen en toepassingen terecht. Ze hebben veel kennis en kunde op het gebied van lastechniek en automatisering en verzorgen certificeringen aan machines. Daarom zullen ze jou opleiden als echte specialist zodat je met de juiste informatie op pad gaat en net zoveel verstand krijgt van de producten als de rest. Genoeg te leren, enige affiniteit en/of ervaring met elektrotechniek of mechanische kennis om kleine reparaties uit te voeren is wel prettig.

Vanuit Covebo Barneveld zal je werkzaam zijn bij het bedrijf, wij zullen jouw eerste aanspreekpunt zijn wanneer je vragen hebt over de vacature en wanneer je aan het werk bent kun je met je vragen over: salaris, vakantie uren, pensioenopbouw bij ons terecht. Je kunt ons zien als personeelszaken omdat wij jou contract faciliteren en zorgen dat je documenten op orde zijn. Mocht je een certificaat nodig hebben, dan regelen wij dit voor je!

Terug Onderhoudsmonteur lastechniek Veenendaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Bruto maandloon tussen de €2500,- en €3200,- afhankelijk van ervaring;
 • 40-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • 25 vakantiedagen naar ratio met 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Smartphone/tablet van de zaak.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Het is belangrijk dat je fysiek fit bent omdat je af en toe zult sjouwen met een machine of gasfles;
 • Je bent bereidt om een certificaat Keurmeester NEN3140 en IEC 60974-4 te behalen op kosten van het bedrijf;
 • Verder is het prettig dat je een goede Nederlandse communicatie beheerst zodat je klanten tijdens je werk netjes en beleefd te woord kunt staan.
Terug Onderhoudsmonteur lastechniek Veenendaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Maud Aarden

Naar solliciteren