Meewerkend voorman/schilder

Nijmegen 38 uur Bouw V-065112
Zin om als meewerkend voorman/schilder onze klanten tevreden te stellen? Solliciteer vandaag nog!
Vacature Meewerkend voorman/schilder Nijmegen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als meewerkend voorman ben jij het eerste aanspreekpunt op het project. Zo kunnen bewoners, maar ook de schilders aan jou vragen stellen over de werkzaamheden. Deze vragen kunnen variëren van planningen tot welke verf er gebruikt moet worden. Hiervoor moet jij bekend zijn met alle facetten van schilderprojecten, zowel het fysieke werk, als de achterkant van het proces. Zo ben je bekend met plansystemen, kan jij gesprekken voeren over de voortgang van de betreffende projecten en leidinggeven aan de heren waarmee je aan het werk bent.


Ben jij degene die op projecten de vaklieden kan aansturen? Ben je naast ervaren met schilderen, ook ervaren met planningen en computers? Wil jij leiding geven aan ons schilderteam en zelf ook de handen uit de mouwen steken? Reageer direct!


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever werkt samen met woningcorporaties en ketenpartners aan verschillende onderhoud-, verbeter- en verduurzaamplannen. Zo zorgen zij dat bewoners comfortabel en veilig kunnen wonen. Adequate en persoonlijke communicatie met bewoners zorgt dat dit bedrijf van elk project een succes kan maken. Zij verdiepen zich in de leefomgeving van bewoners en zorgen hierdoor dat er een persoonlijk en op maat gemaakt plan naar voren komt.

Terug Meewerkend voorman/schilder Nijmegen

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Langdurige projecten.
  • Wekelijkse uitbetaling en reverse billing.
  • Recht op ZZP kortingen.
  • Uitstekende tarieven.


Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Afgeronde relevante opleiding(en) mbo-niveau 2 of door ervaring verworven competenties.
  • Ervaring en kennis van schilderwerken.
  • Rijbewijs en eigen vervoer, inclusief hand- en elektrisch gereedschap.
  • Kwaliteiten in leidinggeven, delegeren, organiseren en snel schakelen.
  • VCA-Vol

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daniel Racz

Naar solliciteren