Elektromonteur Zonnepanelen

Eindhoven VMBO/MAVO 40 uur Techniek en installatie V-065769
Heb jij zin om samen te bouwen aan de toekomst?
Vacature Elektromonteur Zonnepanelen Eindhoven

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een ervaren elektromonteur met passie voor duurzame energie? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw vaardigheden kunt toepassen en de wereld een stukje groener kunt maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Elektromonteur Zonnepanelen ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van de zonnepaneelinstallatie. Aangekomen bij de klant bespreek je de installatie en bepaal je de plek van de omvormer en de bekabeling van de meterkast. Daarnaast ondersteun je de dak monteurs waar nodig en zorg jij uiteindelijk voor de juiste aansluiting van de panelen, waardoor deze als een zonnetje werken!


Als onze elektricien zonnepanelen ben je het visitekaartje van het bedrijf; je werkt netjes en secuur en je bent klantvriendelijk.

Over het bedrijf

Een korte introductie

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Samen met ons team brengen we elke klus tot een succes. Onze kennis en liefde voor het vak met daarbij een ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.


Wij bouwen op onze monteurs en gunnen hen de hele wereld. Dat verdient niet alleen de beste tools, stoere bedrijfskleding en een goede bus, maar ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Hard werken aan mooie uitdagingen en veel plezier maken met alle MAATTEN, dat drijft ons!

Terug Elektromonteur Zonnepanelen Eindhoven

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Salaris tussen de €2400 en €3000,-
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Pensioen en reiskosten;
  • Wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Een afgeronde opleiding in de elektrotechniek of aantoonbare ervaring;
  • In bezit van een geldig VCA en NEN-3140, of bereidt deze te halen;
  • Je hebt een geldig rijbewijs (B);
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Terug Elektromonteur Zonnepanelen Eindhoven

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patty Scheepers

Naar solliciteren