Juridisch Medewerker

Nijkerk HBO 40 uur Recht en arbeid V-066259
Ter uitbreiding van ons juridisch team in Nijkerk zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker. Met jouw expertise ondersteun je de organisatie op juridisch gebied en draag je bij aan ons succes.
Vacature Juridisch Medewerker Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

House of Covebo in Nijkerk is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Juridisch Medewerker met een achtergrond in het arbeidsrecht. Als onderdeel van ons juridisch team krijg je de kans om jouw juridische kennis en ervaring in te zetten en verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als Juridisch Medewerker ondersteun en adviseer je op juridisch gebied in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met arbeidsrecht (met name op het gebied van uitzenden), CAO's, sociaal zekerheidsrecht, overeenkomstenrecht (zoals samenwerkings- en huurovereenkomsten) en algemene voorwaarden. Daarnaast volg je de relevante wetsontwikkelingen in onze branche en beantwoord je vragen van vestigingen, al dan niet met behulp van andere afdelingen binnen House of Covebo.

Je neemt deel aan afdeling overstijgende projecten, waarbij je op een pragmatische manier adviseert met oog voor commercie. Daarnaast verzorg je klachtafhandeling en begeleid je juridische geschillen. Jouw juridische expertise speelt ook een belangrijke rol bij het opstellen van beleid.

Bij House of Covebo kom je terecht in een professionele en dynamische werkomgeving, waarin persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd worden. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te specialiseren in het arbeidsrecht en andere rechtsgebieden, zoals huurrecht of fiscaal recht, waardoor je jouw juridische kennis kunt verbreden.

Als jij een klantgerichte persoonlijkheid bent, met een passie voor het arbeidsrecht en de ambitie om je in de toekomst een tweede rechtsgebied eigen te maken, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord en positiviteit wint altijd.

Terug Juridisch Medewerker Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Wij bieden een uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf, waar je veel ruimte krijgt om te experimenteren en nieuwe dingen te leren. Daarnaast bieden wij:

 • Bruto maandsalaris van € 3.000,-.tot 3.500,- met bonus, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort)
 • Een laptop en een telefoon
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen middels opleidingen.
 •  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling;
 • Een leuk en gezellig team van collega's;
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Covebo biedt jou de mogelijkheid om je carrière verder vorm te geven in de boeiende wereld van de uitzendbranche. Daarvoor denken wij aan het volgende wat jij meebrengt:

 • Je hebt 1-2 jaar werkervaring en beschikt over een HBO werk-/denkniveau
 • Je hebt een juridische opleiding in het arbeidsrecht 
 • Je bent in staat om snel te schakelen in complexe juridische vraagstukken
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen in deze branche door het behalen van vakdiploma's, zoals het SEU-diploma.
 • Ervaring in de uitzendbranche is een pré, maar geen vereiste 
Terug Juridisch Medewerker Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren