Learning & Development Specialist

Nijkerk HBO 32 uur Recht en arbeid V-066422
Bij House of Covebo zoeken we een enthousiaste L&D Specialist om ons Learning & Development team te versterken.
Vacature Learning & Development Specialist Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Learning & Development Specialist houd jij je voornamelijk (70% van de functie) bezig met het (door)ontwikkelen en realiseren van boeiende e-learning modules die worden ingezet bij de onboarding van al onze interne collega's. Je maakt hierbij gebruik van het softwareprogramma Articulate, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling, maar ook betrokken bent bij het ontwerp en de (didactische) vormgeving van de e-learning modules. Het betreft bijvoorbeeld modules over de wetgeving en ons verloningsprogramma MSF. 

Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons Learning Management System (LMS) en zorg je ervoor dat het optimaal functioneert. Zo signaleer en verhelp jij eventuele problemen of knelpunten die zich voordoen in het systeem. Daarnaast bouw en test jij verschillende learning content, waaronder e-learning modules en leerprogramma's, om ervoor te zorgen dat onze medewerkers toegang hebben tot hoogwaardige leermiddelen.

Je biedt support aan onze collega's en beantwoord hun vragen. Je bent in staat om leermanagementrapportages op te stellen en leerdata te vertalen naar bruikbare informatie voor onze leidinggevende.

Gevraagde vaardigheden:

 • Je bent communicatief sterk zowel digitaal als mondeling.
 • Je neemt de lead in het hele proces met oog voor kwaliteit en creativiteit. Van ontwikkeling tot uitrol van de e-learning in Articulate.
 • Je bent een gelijkwaardige, kritische, gesprekspartner voor collega’s en externe partners. 
 • Je bent creatief en innovatief als het gaat om interne kennisoverdracht
 • Je hebt passie voor je werk en bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van leren en ontwikkelen.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Learning & Development Specialist Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je gaat je als Learning & Development Specialist aansluiten bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan aan te laten voelen.

Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris (€ 2800,00 tot € 3250,00) o.b.v. je kennis en ervaring en bieden we je een mooie bonus aan het einde van het jaar.
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Een laptop van de zaak
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken in overleg tot de mogelijkheden behoort)
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei! 
 • Een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Sporten met collega's onder werktijd
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch

Verder vieren we graag successen en hebben we legendarische bedrijfsfeesten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook vitaliteit is van belang en dus is sporten onder werktijd met collega’s mogelijk. En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo. Het komt goed van pas als je tekstueel sterk en creatief bent. Verder ben je analytisch ingesteld en kan jij input vanuit de afdelingen vertalen naar praktische en vooral aantrekkelijke e-learnings. Verder zien we graag:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Je schakelt snel en efficiënt en behoudt in het proces altijd het overzicht.
 • Je hebt passie voor het ontwikkelen van boeiende e-learnings en hebt, met voorkeur, kennis van LMS-systemen

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren