Automation specialist

Nijkerk HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-066967
Creëer jij in een handomdraai nieuwe automation flows met impact en werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? Dan ben jij degene die we zoeken om samen nog harder te groeien.
Vacature Automation specialist Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Heb jij passie voor het automatiseren van marketingprocessen? Heb je ervaring met het opzetten en optimaliseren van geautomatiseerde campagnes? Dan hebben wij een plekje voor jou binnen het Digital Marketing Team.

Bouwen aan toffe automation flows? Met alle tijd én vrijheid om jouw stempel op de marketing automation activiteiten van de hele organisatie te drukken? In het groeiende team van marketingspecialisten ben jij in de lead voor onze automation-strategie en de uitvoering hiervan. De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en segmenten. 

Je werkt flows uit op eigen initiatief én in samenwerking met recruiters en andere collega’s. Je richt zowel commerciële als praktische automation flows in; zo draag je direct en zichtbaar bij aan de resultaten van House of Covebo én aan het werkplezier van collega’s. Op basis van analyses zie je bovendien kansen voor optimalisatie en zet je nieuwe initiatieven op. Bij ons kun jij jouw vetste ideeën uitvoeren en je blijven ontwikkelen.

Als jij enthousiast wordt van het automatiseren van marketingprocessen en je hebt ervaring met het opzetten en optimaliseren van geautomatiseerde campagnes, dan zijn wij erg benieuwd naar jou!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Automation specialist Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • € 3.500 – € 4.250 bruto per maand én bonusregeling
 • Auto, telefoon en laptop
 • 26 vakantiedagen en je kunt bijkopen (wel terugkomen hè)
 • Thuiswerken & flexibele werktijden
 • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten
 • Uitgebreide lunch én vrijdag is snackdag!
 • Om te compenseren: bootcamp op maandag

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je bent een afgestudeerde Hbo’er of WO’er in de richting van marketing, communicatie of een commerciële opleiding.
 • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring als automation specialist en eventueel ervaring als growth hacker
 • Je hebt de behoefte om samen te experimenteren.
 • Je kan gemakkelijk overzicht houden en coördineren.
 • Je hebt een nieuwsgierig karakter en je bent analytisch ingesteld.
Terug Automation specialist Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Je komt terecht op een ambitieuze, leergierige en resultaatgerichte afdeling die bestaat uit vier teams: jouw digital marketingteam, digital sourcing & innovation, digital projects & integrations en marketing & communicatie. Met zo’n 25 man (ook vrouwen hoor!) werken we aan de innovatie en optimalisatie van ons internationale recruitmentplatform van websites en tools. Alles voor de ultieme candidate en customer journey!  

Ja, we werken hard en we bellen en we vergaderen, net als bij ieder ander bedrijf. Maar altijd met een rotsvast geloof in vrijheid én verantwoordelijkheid - dat je beslissingen moet nemen dáár waar het werk gebeurt. We hebben oprechte interesse in elkaar, van persoonlijke ambities tot thuissituaties. Er is genoeg ruimte voor ontspanning. Na een overleg even een balletje trappen, pingpongen, tafelvoetballen of wat minder competitief: gewoon buiten een rondje wandelen.  

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren