Warmtepomp installateur | Duizel

Duizel VMBO/MAVO 40 uur Techniek en installatie V-066991
Heb jij zin om samen te bouwen aan een duurzame toekomst?
Vacature Warmtepomp installateur | Duizel Duizel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij een technisch talent met een passie voor duurzaamheid? Wil je deel uitmaken van een baanbrekend team dat de wereld groener maakt? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Wij zijn op zoek naar een warmtepomp installateur die klaar is om zijn of haar expertise naar een hoger niveau te tillen. Je speelt een cruciale rol in het installeren, onderhouden en repareren van deze hybride waterpompsystemen. Je werkt nauw samen met een enthousiast team van professionals en draagt bij aan de missie om de transitie naar duurzame energie te versnellen.

Je krijgt voor je start een week een training om daarna volledig zelfstandig te kunnen werken. Heb je nu nog geen ervaring als warmtepomp installateur maar wel als loodgieter of cv monteur? Reageer dan ook zeker, de training die je krijgt voor je zelfstandig op pad gaat zal je alle kennis meegeven om vol zelfvertrouwen deze slimme waterpompen te gaan installeren!

Over het bedrijf

Een korte introductie

WeHeat is een nieuw bedrijf dat zich specialiseert in hybride warmtepompen. Deze innovatieve warmtepomp, genaamd de Black Bird, is ontwikkeld om liggend op een plat dak bevestigd te worden. De warmtepomp is uitgerust met slimme functionaliteit die de energiegebruikspatronen van een huishouden leert kennen. Via een algoritme genereert het systeem een warmteplan dat inspeelt op de dynamische energietarieven en zo lagere energiekosten kan realiseren.

Terug Warmtepomp installateur | Duizel Duizel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Een salaris tussen de € 3000 en € 3600,- bruto per maand o.b.v. kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Werken bij een innovatief bedrijf dat zich inzet voor een duurzamere toekomst.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Ervaring met warmtepompen is geen vereiste maar wel een pre, of je hebt ervaring als loodgieter/cv-monteur;
  • Je hebt een geldig VCA, of bent bereidt deze te halen. Dit regelen wij voor je!
  • In bezit van een rijbewijs B;


Terug Warmtepomp installateur | Duizel Duizel

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patty Scheepers

Naar solliciteren