Administratief medewerker Sloop-,en milieutechniek.

Woerden MBO 32 uur Administratie en klantenservice V-068451
Heb jij graag de administratieve touwtjes in handen?

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Om sloop-, en asbestklussen tot goed einde te brengen komen er vele administratieve werkzaamheden om de hoek kijken. Dat begint al bij de aanbesteding van de projecten, tijdens het project en bij de afronding de projecten. Het is dan ook een zeer afwisselende baan, waar jij tijdens het gehele project de administratieve zaken afhandelt. In het begin van het proces vraag je o.a. sloopmeldingen aan, maakt de werkplannen. Tijdens de projecten verzorg je o.a. de urenadministratie, registreer je de diversen afvalstromen enz. Verder ondersteun je jouw collega's met diversen administratieve werkzaamheden die bij sloop-,en asbestprojecten komen kijken. Kortom als jij de waan van de dag niet schuwt, en tegen een stootje kan. Dan ben je bij deze opdrachtgever op de juiste plaats.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever uit de regio Utrecht is een bekende naam in de sloopwerken en asbestsanering. Ze houden zich bezig met de meest uiteenlopende sloopprojecten. Van kleine mutatiesloopklussen bij particulieren en woningstichtingen tot grote complexe sloopprojecten. Veel van jouw toekomstige collega's werken al een geruime tijd bij deze opdrachtgever. Je komt dus te werken in een klein en hecht team, waar iedereen precies weet wat ze aan elkaar hebben. De menselijke maat en loyaliteit staan bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. Er ligt dus een leuke en afwisselende baan voor jou in het verschiet.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Salaris is afhankelijk van jouw ervaring als administratief medewerker.
 • Je komt te werken in dynamisch team en goedlopend bedrijf.
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen.
 • Uitzicht op een vast contract.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Aantoonbare werkervaring als administratief medewerker. (in de bouw is een groot voordeel).
 • Jouw denk-, en werkniveau is minimaal op MBO-niveau.
 • Je kan goed en duidelijk communiceren.
 • 24 -32 uur per week beschikbaar.
 • Kennis van Microsoft Office.
 • Je werkt oplossingsgericht.
 • Stressbestendig.


Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marcia van Velzen

Naar solliciteren