Operator

Barneveld MBO 40 uur Productie V-068788
De lekkerster kippetjes maak jij! Aan de slag als operator? Lees dan snel verder...
Vacature Operator Barneveld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Jij als operator bent allround inzetbaar. Van de coating afdeling tot aan de inpakafdeling weet jij de machines te bedienen. Jij zal op alle afdelingen ingewerkt worden maar uiteindelijk kies jij de afdeling die het beste bij jou past als jouw vaste plek. Uiteraard kan het zo zijn dat jij bij ziekte een keer ingezet wordt op een andere afdeling. Het oplossen van kleine storingen tot aan het bewaken van de productiekwaliteit valt binnen jouw takenpakket. Daarnaast leg jij alles vast in de computersystemen wat betreft de productie- en kwaliteit gegevens en zorg jij voor een soepel verloop van het productieproces. Jouw werkzaamheden in het kort zijn:

 • Bedienen en bijstellen van de machines;
 • Oplossen van storingen en vrijgeven van de machines;
 • Kwaliteit bewaken en registreren in het computersysteem.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever die is gevestigd in Barneveld. Zij beschikken over meerdere vestigingen. Jouw nieuwe werkgever levert aan de klanten hoogwaardige kipproducten van vers vlees tot aan ready-to-eat producten en zelfs halal. Dagelijks is de vestiging Barneveld verantwoordelijk voor het garen, kruiden en verpakken van kip.

Bij dit gezellige bedrijf werken in totaal ongeveer 120 medewerkers De locatie in Barneveld is recent verbouwd en een waar visitekaartje te noemen! Een mooie bedrijfskantine met heerlijke loungeplekken om tot rust te komen tijdens de pauzes. Daarnaast wordt er met regelmaat op vrijdag na werktijd een hapje en een drankje genuttigd. Kortom: een klein, hecht en gezellig team/bedrijf

Terug Operator Barneveld

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen €2400 - €2600 bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding a €0,21;
 • Opleidingsmogelijkheden, zo blijft je kennis up-to-date

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als operator;
 • Enige ervaring in de voedingsindustrie.;
Terug Operator Barneveld

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Pepijn de Jong

Naar solliciteren