Vestigingsmanager

Bleiswijk HBO 40 uur Recruitment V-070739
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en wil je je eigen vestiging? Lees dan snel verder!
Vacature Vestigingsmanager Bleiswijk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Voor onze vestiging in Bleiswijk zijn wij actief op zoek naar dé enthousiaste, hands- on vestigingsmanager. Als vestigingsmanager bruis je van de energie en daadkracht om de vestiging binnen de productie en logistieke branche verder uit te bouwen. Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling en toe aan de volgende stap? Dan is deze vacature iets voor jou!


Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bent dé aangewezen coach om het team te motiveren, enthousiasmeren en inspireren en bent een voorbeeld voor je collega's. Vanuit jouw ondernemersgeest ben je succesvol in het beheren en op een professionele manier uitbouwen van grote klanten. Jij hebt een wereldse kijk op het leven en een duidelijke visie op de uitzendbranche. Op dit moment liggen er al een aantal klanten voor je klaar. Dus je hoeft niet alles helemaal van 0 af op te bouwen. Hoe fijn is dat! Verder word je begeleid door Vincent en de andere vestigingsmanagers van de andere vestigingen in de buurt.


Je bent eindverantwoordelijk voor:

Het opstellen, uitvoeren en bewaken van het jaarplan en marktbewerkingsplan op vestigingsniveau waarbij de uitoefening van de commerciële en operationele activiteiten een belangrijk onderdeel zijn. In deze rol stuur je 2 teams aan met 1 teamleider en 4 coördinatoren en rapporteert aan regio manager. En dit ga je natuurlijk samen uitbreiden naar een groter team! Hierin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden.


Je bent in de operatie sterk en neemt in de commercie het voortouw. Deze rol vraagt om een hands-on mentaliteit die het als een uitdaging ziet om doelen te realiseren. Je bent cijfermatig sterk en beheert de winst- en verliesrekeningen, marketing, werving, facilitaire zaken, personeelsbeleid en alle overige processen. Dit team ondersteun je waar nodig, geef je vertrouwen en laat je groeien in (persoonlijke) ontwikkeling.


Daarnaast draagt de vestigingsmanager het Covebo DNA uit op de vestiging en vertolkt nadrukkelijk de rol van cultuurbewaker. Kortom, een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen een superleuke club, Covebo!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FID en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 21 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen.

Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd!

Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Terug Vestigingsmanager Bleiswijk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen de €3500,- a €4500,- afhankelijk van je ervaring;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling afhankelijk van het resultaat van jouw vestiging. Als jij het goed voor elkaar hebt is de bonusregeling ongelimiteerd;
 • Auto van de zaak die je privé kunt rijden;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een zeer gedegen inwerktraject met meerdere sparringpartners;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen omdat je veel vrijheid in je functie krijgt;
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort);
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is;

Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat. Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd.

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Je kunt vooral jezelf zijn bij Covebo. Wij helpen je aan alle kanten om deze vestiging tot een succes te maken. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Uiteraard herken jij jezelf ook in onderstaande competenties;

 • Klantgerichtheid;
 • Verkoopgerichtheid;
 • Samenwerken;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Aanpassingsvermogen;
 • Situationeel leidinggeven.

Daarnaast is ervaring binnen de arbeidsbemiddeling belangrijk voor deze functie. En goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Terug Vestigingsmanager Bleiswijk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Covebo heeft al jarenlang goede samenwerkingen met verschillende (grote) klanten en is een begrip binnen de productie & logistiek. Als vestigingsmanager krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en speel je een belangrijke rol in de organisatie. Covebo wordt gerund door een hecht, warm en resultaatgericht team.


Wij werken niet met targets, maar met doelen en hoe je die bereikt, is aan jou! Wij bepalen niet jouw dag, dat doe je zelf!


Daarnaast geloven wij binnen Covebo in het ‘’Covebo DNA’’ en als je eenmaal binnen bent dan zijn de doorgroei mogelijkheden oneindig. 5,10 of 15 jarige jubilea zijn bij ons meer dan normaal.


Op ons kantoor hangt altijd een no-nonsens en gedreven werksfeer.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Daphne de Bakker

Naar solliciteren