Online Marketeer

Oldenzaal HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR V-070749
Als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal ben je een strategische denker en probleemoplosser. Jouw rol draait om het optimaliseren van onze online aanwezigheid.
Vacature Online Marketeer Oldenzaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Breng jouw SEO- en SEA-kennis in de praktijk als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal. Samen met het marketingteam zet je ons op de kaart. Optimaliseren? Dat kun je als de beste! Je analyseert de website, schrijft pakkende teksten en lanceert campagnes die de online wereld op zijn kop zetten. Dat wordt beloond met een mooi salaris van € 2.100,00 tot € 2.800,00, een hybride werkstijl en 26 vakantiedagen. Wo’j bie oons an de gang? Dan word je onderdeel van een échte Twentse bemiddelaar!

Wat ga je doen?

Als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal ben je een strategische denker en probleemoplosser. Jouw rol draait om het optimaliseren van onze online aanwezigheid. Je werkt nauw samen met de webbouwer om verbeteringen te realiseren en innovatieve ideeën toe te passen. Jouw expertise stelt je in staat om kritische vragen te stellen over SEO, landingspagina's en andere aspecten van onze online strategie. Je maakt deel uit van een driekoppig team en werkt regelmatig samen met het Support Center (House of Covebo) in Nijkerk. Jouw bijdrage aan brainstormsessies en het delen van je visie is essentieel voor ons succes.

 • Je schrijft nieuwe SEO content
 • Je maakt bestaande pagina’s SEO-proof
 • Je maakt landingspagina’s aan voor online campagnes
 • Je analyseert de websiteprestaties in Google Analytics en via Power BI
 • Je zet SEA campagnes op en beheert deze
 • Je zet marketing automation en e-mailmarketing op
 • Je schrijft blogs, artikelen en mailings
 • Je ondersteunt bij socialmedia campagnes (Facebook, Instagram en LinkedIn)

Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten is in 2009 opgericht en in 2017 overgenomen door de Covebo Group. Effect is een stabiele en betrouwbare partner die is uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, productie, logistiek, office, groen en infra.

Effect heeft een 3-tal vestigingen, gevestigd in Oldenzaal, Raalte en Lichtenvoorde. Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en zeer gezellige medewerkers met een ‘hands-on’ mentaliteit én de Twentse nuchterheid. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Hoe groot we ook worden, we verliezen nooit onze persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die bij ons werken zijn gedreven, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren.

Terug Online Marketeer Oldenzaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal is vrijheid je grootste verantwoordelijkheid. Jij kunt rekenen op mooie voorwaarden:

 • Bruto maandsalaris van € 2400,00 tot € 3000,00 op basis van fulltime, kennis en ervaring
 • Fulltime baan bij een jong, innoverend en snelgroeiend bedrijf
 • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken
 • 26 vakantiedagen met bijkoopregeling
 • Laptop van de zaak
 • Toegang tot cursussen of trainingen vanuit onze eigen onze eigen Academy
 • Gezellige vrijdagmiddag borrels en legendarische personeelsfeesten waar nog lang over nagepraat wordt

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als online marketeer bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal neem je het volgende mee, zodat je met plezier je werk kunt doen:

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van (online) marketing
 • Aantoonbare ervaring met Google Ads en Google Analytics
 • Ervaring met het beheren van websites, wij werken met WordPress
 • Houdt graag het overzicht
 • Altijd op zoek naar een oplossing en gaat voor het beste resultaat
Terug Online Marketeer Oldenzaal

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddagborrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Oja, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier zeker goed. Iedere dag is er verse lunch en snacks, zoals saucijzen, patat, gehaktballen, broodbode en vis. Krijg je al trek?

We organiseren 2 á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje. Afgelopen jaar was het Terschelling en Köln. Bij het eerstvolgende team uitje reserveren wij graag een plekje voor jou! Klinkt goed, toch?! Sluit dit helemaal aan bij jouw interesse? We ontmoeten je graag!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren