Stagiair Marketing en Communicatie

Nijkerk MBO 32 uur Marketing, communicatie en PR V-071062
Wil je aan de slag met social media, onze websites of toch je eigen campagnes opzetten? Bij House of Covebo kan het allemaal. Hier krijg je de ruimte om je ambities waar te maken binnen het marketing en communicatieteam.
Vacature Stagiair Marketing en Communicatie Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Niet alleen meekijken over de schouder van een collega, maar ook zelf de touwtjes in handen nemen? Bij het House of Covebo marketingteam kan het! Wij zijn opzoek naar een ambitieuze stagiair die ons gezellige (en een tikkeltje gekke 😉) team komt versterken.

Samen met onze experts werk je aan gave projecten en kun je veel van hen leren. Denk aan het maken van opvallende content, optimalisatie van websites en het creëren van mooie beelden. Het kan allemaal!

Binnen ons team werken we niet alleen met ons eigen merk, maar ook voor de negen(!) bedrijven binnen de groep. We ondersteunen onze bedrijven om nog meer (internationale) medewerkers te helpen aan hun baan en hun merk nog beter neer te zetten! Dit betekent dat je niet alleen aan de slag gaat voor House of Covebo maar je ook de kans krijgt om meerderen bedrijven en merken te ervaren.

Taken waar wij altijd extra handen bij kunnen gebruiken:

 • Content bedenken voor onze social media-kanalen (LinkedIn, Instagram, TikTok en Facebook)
 • Optimaliseren van de websites en content van de websites
 • Campagnes opzetten die aandacht trekken
 • Creëren van creatieve video’s
 • Het schrijven van blogs
 • Meedenken bij verschillende projecten, zoals ons intranet naar een hoger niveau brengen. 
 • En nog veel meer! We staan altijd open voor jouw eigen ideeën en inbreng.

Benieuwd hoe voorgaande stagiaires hun stage hebben ervaren? Bekijk de video:

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Stagiair Marketing en Communicatie Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding
 • Een uitdagende stageplek binnen een snelgroeiende organisatie
 • De vrijheid om je eigen stage vorm te geven
 • Gezellige borrels, activiteiten en feestjes
 • Een professionele werkomgeving met enthousiaste en ervaren collega's

Verder vieren we graag successen en hebben we legendarische bedrijfsfeesten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook vitaliteit is van belang en dus is sporten onder werktijd met collega’s mogelijk. En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Je volgt een opleiding op het gebied van marketing, communicatie, business, grafische vormgeving of een vergelijkbare richting
 • Je kan zelfstandig kan werken, maar bent ook een echte teamplayer.
 • Je bent creatief en interesse in marketing en communicatie
 • Je bent proactief en gaat graag nieuwe uitdagingen aanDit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren