Accountmanager

Veenendaal HBO 40 uur Recruitment V-071156
Jij behoudt en maakt nieuwe relaties. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!
Vacature Accountmanager Veenendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Accountmanager ben je samen met je twee collega’s actief bij voertuigombouwers, carrosseriebouwers en camperspecialisten in Europa. Daarbij staan lichte bedrijfswagens centraal, die vanwege hun specifieke inzet aanpassing van het veersysteem vereisen. Het marktaandeel van Jouw nieuwe werkgever vergroten is jouw primaire drijfveer. Met jouw kennis en ervaring als accountmanager ga je voor duurzame relaties en fungeer je als businesspartner voor onze klanten. Je weet dan ook de balans te behouden tussen het signaleren van nieuwe kansen en de focus op bestaande klanten.

Je beschikt over een winnaarsmentaliteit, houdt van uitdagende doelen en bent vasthoudend. Je weet op basis van een goede inventarisatie van behoeften de vertaalslag te maken naar de juiste oplossing. Met jouw enthousiasme, kennis en adviserende aanpak weet je mensen te overtuigen en voor je te winnen. Het werven en behouden van nieuwe klant is waar jij het meeste energie van krijgt. Van het opstellen en beheren van jouw verkoopplan en -budget tot het uitbrengen en beheren van jouw offertes behoort tot jouw taakpakket, verder bestaan jouw taken uit:

 • Het onderhouden/uitbouwen van onze positie bij klanten;
 • Het beheren van relaties, contacten en offertes in het CRM-systeem;
 • Het bezoeken van en deelnemen aan relevante beurzen en evenementen.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever is een organisatie met een gezonde en informele werksfeer. Bevlogen en betrokken medewerkers die met plezier werken. Zij helpen hun medewerkers om op een gezonde manier hun werk te kunnen doen, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. In Veenendaal zorgen ruim 25 toegewijde medewerkers er dagelijks voor dat ze hun belofte waarmaken. Zij willen samen het beste halen uit de voertuigen. Want voertuigfabrikanten leveren een prima basis, maar soms is dat niet voldoende. Dan bieden zij de oplossing voor personenwagens, lichte bedrijfswagens en speciale voertuigen. Zo bieden zij het meest uitgebreide programma aan schroef- en luchtveersystemen. Met hun EasyLoad maken ze het laden en lossen van zware goederen in bussen eenvoudig. En leveren hun remschijf afdraaimachines maximale precisie. Vanuit Veenendaal voorzien zij hun klanten – wereldwijd – van hun producten. 

Terug Accountmanager Veenendaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris conform CAO;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast;
 • Je bezoekt met enige regelmaat klanten en prospects in het buitenland;
 • Een uitdagende rol binnen een snelgroeiend bedrijf in een internationale setting;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Een informele, open en collegiale werksfeer.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Jij hebt een HBO wek- en denkniveau;
 • Jij hebt 5-10 jaar ervaring, waarvan enkele jaren in een soort gelijke functie;
 • Jij beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jouw stijl kenmerkt zich als toegankelijk, adviserend, doelgericht, gestructureerd en daadkrachtig;
 • Jij hebt een (sterke)affiniteit met (auto)techniek.
Terug Accountmanager Veenendaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Pepijn de Jong

Naar solliciteren