Assemblagemedewerker

Goes MBO 40 uur Techniek en installatie V-071178
Wil jij als assemblagemedewerker mee bouwen aan de grootste skylines?
Vacature Assemblagemedewerker Goes

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als assemblagemedewerker werk jij mee aan prachtige gebouwen die in grote steden over de hele wereld komen te staan! Je kunt ons werk onder andere al vinden in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Boston en Budapest.

Met een team aan gedreven collega's kom jij te staan aan de assemblagelijn. Iedere plek op de assemblagelijn heeft zijn eigen taak. Je wordt ingeleerd op alle plekken en zo houden wij jouw werk ook lekker afwisselend! Aan de hand van bouwtekeningen en mondelinge instructies voer jij het werk uit. Je gaat elementen assembleren die je opbouwt uit aluminium profielen, glas plaatsen, isolatiemateriaal plaatsen en kitten.

Samenwerken met collega’s is erg belangrijk. Samen zorg je voor een veilige constructie, maar ook gezelligheid vinden wij erg belangrijk! Heb jij een goede mop? Laat maar horen!

Als assemblage medewerker ga je werken in dagdienst van 07.30 uur tot 16.15 uur en in het weekend ben je lekker vrij! Zo heb jij nog voldoende tijd om thuis lekker te klussen of natuurlijk lekker te relaxen op de bank!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Ken je dat, je rijdt naar een nieuwe stad en je ziet voor het eerst de skyline. Wat een gevoel is dat he?! Lijkt het jou fantastisch om deze eye-catchers te bouwen voor binnen- en buitenland? Dan hebben wij een toffe, technische baan voor jou als assemblagemedewerker!

Het bedrijf staat bekend voor het bouwen en ontwikkelen van hoge gebouwen die vaak het toonbeeld zijn van skylines in verschillende steden over heel de wereld, onder andere in Londen, Amsterdam, Boston en Budapest.

Terug Assemblagemedewerker Goes

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Naast een afwisselende functie bij een hele leuke en gezellige werkgever bieden wij jou graag nog het volgende aan:

  • Salaris tussen de €2400,- en €2650,- bruto per maand;
  • Reiskosten vergoeding à €0,19 per kilometer;
  • Kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen;
  • Werken aan mooie grote internationale projecten;
  • Pensioenopbouw via Stipp-pensioen;
  • Werken in een gezellig team.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als ‘handige harry’ is het belangrijk dat jij twee rechterhanden hebt en technisch inzicht. Daarnaast heb jij als assemblagemedewerker:

  • Die handen al vaker uit de mouwen hebt gestoken. Bijvoorbeeld in de bouw of techniek. Een opleiding is natuurlijk altijd mooi meegenomen;
  • Oog voor detail hebt. Een bouwtekening lezen en begrijpen is geen probleem voor jou;
  • Je hebt technische inzicht en kan technische tekeningen lezen;
  • Eigen vervoer om op locatie te komen!
Terug Assemblagemedewerker Goes

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Dinant Sijp

Naar solliciteren