Teamlead Digital

Nijkerk HBO 32 uur Digitalisering en ICT V-071243
Wie durft het aan…? Teamlead van ons Square App team! De app die ons helpt onze (jaarlijks 30.000) medewerkers nog persoonlijker, sneller, intensiever en 24/7 ten dienste te staan en te supporten.
Vacature Teamlead Digital Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij die creatieve teamlead die Square, de gaafste en meest innovatieve mobiele app, binnen de (internationale) arbeidsbemiddeling doorontwikkelt en implementeert? Ben jij de persoon om vervolgens de organisatie inzichten te verschaffen en slimmer te maken én te laten werken dankzij alles wat we door de app leren? Haal jij met veel energie het allerbeste uit je team? Lees dan gauw verder.

De Covebo Square app

Met deze app krijgen onze externe medewerkers informatie over allerlei praktische zaken zoals de planning, gewerkte uren, declaraties en documenten. En bij Square gaan we veel verder en bieden we naast een warm ontvangst waar iedereen zijn werk snel én eenvoudig goed kan regelen, begeleiding in het zo prettig mogelijk verblijven in Nederland. 

Dit ga je doen

Als teamlead digital zorg jij voor duidelijke kaders en geef je sturing en richting aan het team zodat de Covebo Square app verder doorontwikkeld wordt. Jullie doel? De állerbeste, meest complete en meest gebruiksvriendelijke mobiele app zijn en blijven binnen de arbeidsbemiddeling. De app is deels live bij het label Covebo en de verdere uitrol gebeurt op dit moment! Steeds meer labels binnen de groep zullen gebruik gaan maken van de app, welke jij succesvol gaat laten uitrollen. Met behulp van data uit onze app, ga jij ons laten zien hoe we dingen slimmer en beter kunnen doen en je initieert verbeteracties.

 • Je creëert de missie en visie en streeft deze na; 
 • Je inspireert collega`s, activeert ze om verbeteracties te starten en vooral succesvol af te ronden;
 • Je regelt stakeholdermanagement binnen een complex stakeholderveld;
 • Je laat mogelijke verbeteringen prioriteren
 • Je stelt managementrapportages op;

Je beste zelf zijn doe je samen.

Het projectteam bestaat uit zes personen. Je rapporteert als teamlead digital rechtstreeks aan de Manager Digital Operations en werkt nauw samen met de product owner en de implementatie manager. Verder werk je uiteraard samen met diverse afdelingen binnen House of Covebo en met ontwikkelpartner Delaware.

Als teamlead met oog voor de mens is leidinggeven je tweede natuur. Je bent een open, op de toekomst gerichte, communicatief vaardige doener en hebt geleerd overzicht en rust te behouden in lopende projecten. Ook tijdsplanningen en andere doelstellingen houd je scherp in de gaten en je stuurt bij waar nodig. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je prettig samenwerkt met diverse collega's van verschillende teams in de organisatie, zoals ICT, Marketing en Communicatie. Met jouw skills weet je de interne stakeholders en externe gebruikers tevreden te houden. En dat wordt gewaardeerd!

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Teamlead Digital Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je gaat je als teamlead aansluiten bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan aan te laten voelen. Je komt terecht in een gezellige, groeiende en jonge organisatie waarbij oprechte aandacht voor elkaar en de menselijke maat voorop staat.

 • Bruto maandsalaris van € 3500,00 tot € 4500,00 met bonus, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is;
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken in overleg tot de mogelijkheden behoort)
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei! 
 • Een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie;
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat;
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn;
 • Sporten met collega's onder werktijd;
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch.

Verder vieren we graag successen en hebben we legendarische bedrijfsfeesten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook vitaliteit is van belang en dus is sporten onder werktijd met collega’s mogelijk. En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt als teamlead digital vooral jezelf zijn bij House of Covebo. Kom jij ons helpen bij de ontwikkeling en de implemenatie van de Square App? Je bent fulltime beschikbaar, liefst 36 tot 40 uur p/w en verder denken we dat je het volgende ongeveer mee moet brengen, om deze rol succesvol te kunnen vervullen:

 • Je beschikt over hbo-werk-en -denkniveau
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke rol of dit is een logische stap in jouw carriere
 • Je hebt kennis van operationele werkprocessen op het gebied van Data en ICT 
 • Je hebt ervaring met stakeholdermanagement binnen grote organisaties
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent een verbinder, analytisch sterk en je houdt constant het overzicht
Terug Teamlead Digital Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren