Verreiker machinist

Amersfoort LBO 40 uur Vervoer en transport V-071323
Wordt het werk in bouw voor jou te zwaar? Maar wil je graag in de bouw blijven werken? Dan is de baan voor jou!

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als verreiker machinist werk je op diversen locaties. De ene dag rijd je zelf met de verreiker naar de klus, de andere dag wordt de verreiker met de vrachtwagen naar de werklocatie gebracht Dit kan een klus van een dag zijn, maar het is ook mogelijk dat je voor een langere periode op dezelfde bouwplaats aan het werk bent. Met de verreiker zorg jij, dat grote en zware materialen op de juiste plaats terecht komen. Zodat de vakkrachten hun werkzaamheden veilig en goed kunnen uitvoeren. Je hebt zelf ook kennis van zaken, zodat jij daar waar nodig met de werkzaamheden mee kan helpen. Ook wordt er van jou verwacht dat meedenkt in oplossingen. Als verreiker machinist ben je dus een echte dienstverlener. Deze vacature is bijzonder geschikt voor vakkrachten voor wie het werk in de bouw te zwaar wordt, maar toch graag tot hun pensioen in de bouwwereld willen blijven werken. Je krijgt dan een 10 daagse opleiding, waarna je nog ongeveer een half jaar nodig hebt om alle kneepjes van het vak te leren en geheel zelfstandig met de verreiker op pad kan. Het is dus de ideale baan voor een kandidaat van de oude stempel!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de inrichting van de buitenruimtes in de breedste zin van het woord.. Zij richten o.a. buitenruimets in, verrichtten grondwerkzaamheden zowel in de bouw als in de GWW. De opdrachtgevers van dit bedrijf zijn zeer divers, van particulier, bedrijven tot gemeentes. Ook houdt onze opdrachtgever zich bezig met de verhuur van grondverzetmachines en verreikers. Het gaat om een middelgroot bedrijf van echte aanpakkers. De medewerkers van dit bedrijf, zijn gewend om net een stapje harder te lopen en mee te denken met de klant. Je komt bij dit bedrijf te werken in een hecht team, waarbij de binding met het bedrijf zichtbaar groot is. Als blijk van waardering hoef je op vrijdag niet te koken, elke vrijdag mag je bij deze opdrachtgever bij het eten aanschuiven.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
 • Opleidingen en cursussen worden betaald.
 • Na een proeftijd, gelijk een vast contract.
 • Werkdagen van 7.00 t/m 16.00 uur.
 • Op vrijdag hoef je niet te koken.
 • 39 vrije dagen per jaar.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Ervaring op de verreiker is geen harde eis. Wel ervaring in de bouwwereld.
 • Kandidaten woonachtig in de regio Nijkerk, genieten de voorkeur.
 • Beheersing van de Nederlandse taal. (ivm de veiligheid).
 • Positieve en verantwoordelijke werkhouding.
 • Rijbewijs B, CE is een pré.
 • Twee rechterhanden.
 • Harde werker.
 • VCA-B.


Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marcia van Velzen

Naar solliciteren