Assistent Controller

Nijkerk HBO 32 uur Verzekeringen en financiën V-071608
Zoek jij een uitdagende functie als assistent controller? Als jij graag deel uitmaakt van een informeel en groeiend bedrijf als House of Covebo, waar je jezelf kunt zijn, dan is dit jouw kans!
Vacature Assistent Controller Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Bij House of Covebo in Nijkerk bieden we een fantastische kans voor een ambitieuze assistent controller. In deze rol ga je nauw samenwerken met de controller en de financial controller om financiële rapportages en analyses op te stellen. Je speelt een cruciale rol bij het uitvoeren van operationele taken en het verzamelen, rapporteren en analyseren van periodieke cijfers. Jouw doel is om tijdig en accuraat interne rapportages te leveren aan onze moedermaatschappij, House of HR. Bij House of Covebo staat de medewerker centraal en we zijn er trots op dat we een van de snelst groeiende bedrijven zijn in de arbeidsbemiddeling van Nederland. 

In jouw rol als assistent controller word je onderdeel van ons team Control. Jij gaat je bezighouden met de consolidatie van de verschillende bedrijven van House of Covebo, het faciliteren van regelmatige en terugkerende financiële audits en werkzaamheden met betrekking tot treasury.

Wij zoeken een resultaatgerichte en zelfstandige teamspeler met een afgeronde financiële hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfseconomie of Financiën/Accountancy en minimaal 2 jaar werkervaring als administrateur, junior controller of assistent controller. Kennis van Navision en Excel is gewenst. Je hebt affiniteit met cijfers en een analyserend vermogen. Een proactieve instelling en een gezonde dosis humor maken het plaatje compleet! Wat zijn zoal je taken:

 • Voorbereiden van verschillende rapportages, waaronder jaarcijfers, winst- en verliesrekeningen en rapporten voor het management
 • Uitvoeren van financiële controles
 • Maken van financiële analyses
 • Monitoren van de cashflow en liquiditeit
 • KPI’s verzamelen
 • Rapportages maken nav verzamelde data over o.a. aantal medewerkers, ziekte uren
 • Ondersteuning bieden bij (financiële) audits

Ook is er volop de kans om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het bijwonen van seminars. Kansen om door te kunnen groeien zijn ook zeker aanwezig, the sky is the limit!

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR, één van de hardst groeiende organisaties in arbeidsbemiddeling. Samen met onze dochters: Eurojob, FYGI, Effect, Covebo, VNOM, MAATT, PRAN, EU Facility Services en FID hebben we dagelijks ruim 11.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitment organisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje, Roemenië en Hongarije. In totaal hebben we circa 950 interne collega’s. 

Vrijheid is bij ons jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt en zorg draagt voor uitvoering en opvolging. Uiteraard met bijpassend mandaat. Bij ons mag je fouten maken, natuurlijk met het doel om er samen beter van te worden. Want, je beste zelf zijn doe je samen. Bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. ‘Kan niet’ is bij ons geen antwoord en ook bij tegenslag is ons moraal altijd: Positiviteit wint altijd.

Terug Assistent Controller Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als assistent controller sluit jij je aan bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan te laten aanvoelen. Verder krijg jij:

 • Bruto maandsalaris van € 3000,00 tot € 3600,00 op fulltime basis. Met bonus, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Eerst een tijdelijk contract, gaan we daarna samen verder? Dan volgt een vaste arbeidsovereenkomst
 • Flexibele werktijden (waarbij ook thuiswerken tot de mogelijkheid hoort)
 • Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te ontwikkelen door middel van opleidingen
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn
 • Gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch (en natuurlijk op vrijdag een lekkere hap)
 • Sporten met je collega’s… iedere week bootcamp… en af en toe een event
 • 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen), als je belooft dat je terugkomt
 • Pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd.
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Als assistent controller bij House of Covebo in Nijkerk heb je een ondernemende en dienstverlenende houding. Plezier in je werk is essentieel. Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid en successen worden gevierd. Je bent analytisch ingesteld en je kunt je bevindingen vertalen naar praktische en concrete adviezen. Verder neem je dit mee:

 • Hbo-diploma in een financiële richting (bij voorkeur Finance & Control, Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie of Accountancy)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, of dit is een logische stap in jouw carrière
 • 24 tot 32 uur per week beschikbaar
 • Cijfermatig inzicht en beschikt over een goed analytisch vermogen
 • Uitstekende kennis en ervaring met Navision en Excel
 • Ervaring met controlling en data verzamelen
 • Goed in Engels schrijven, we zijn namelijk internationaal gericht


Terug Assistent Controller Nijkerk

Een normale werkdag

Hoe ziet die er uit?

Thuisbasis

Jouw thuisbasis is bij House of Covebo in Nijkerk, waar een ambitieus en gedreven team iedere dag klaarstaat ter ondersteuning van alle Covebo-collega’s. Onze cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat we samen als geen ander kunnen. Klinkt tof toch?


Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren