Inpak Operator

Middelburg VMBO/MAVO 40 uur Productie V-071618
Op zoek naar een toffe baan in de foodsector? Dan sluit deze perfect aan bij jouw wensen!
Vacature Inpak Operator Middelburg

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Je begint met een overdacht van de vorige ploeg, daarna bespreek je met de bedrijfsleiding de planning van de bestellingen die klaargemaakt moeten worden. Er draaien 3 productielijnen en 8 inpaklijnen, je overlegt met je collega’s welke lijnen jij vandaag bedient. Je bent verantwoordelijk voor het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van het inpakproces en de kwaliteitscontrole die ieder uur uitgevoerd moet worden.

Je werkt in 3-ploegen, 8 uur per dag. De werktijden zijn: 6:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 6:00.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf, gevestigd in omgeving Middelburg. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van gepaneerde, diepgevroren snackproducten op basis van groenten. Denk daarbij o.a. aan gepaneerde champignons, uienringen en groente frietjes op basis van bloemkool of broccoli.

Hun producten vinden wereldwijd hun weg naar de afnemers in de retail, foodservice en QSR. Met moderne productielijnen en onder strenge kwaliteitsnormen werken zij in 3-ploegendienst. Hun team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Kom jij hun team versterken?

Terug Inpak Operator Middelburg

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Jouw potentiële nieuwe opdrachtgever en wij als Covebo vinden het belangrijk dat jij happy bent met je nieuwe baan. Naast een baan voor een langdurige periode bieden wij jou ook nog graag de volgende zaken aan:

 • Een marktconform salaris van € 2300 - € 3000 bruto per maand afhankelijk van je ervaring o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 17% ploegentoeslag;
 • 3% eindejaarsuitkering conform cao;
 • Reiskosten worden vergoed a € 0,19,- per kilometer;
 • 25 vakantiedagen per jaar en 15 DTV dagen / vakantietoeslag 8,33%;
 • Een contract van Covebo met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;
 • Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;
 • Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);
 • Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;
 • Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Dit ben jij:

Je vindt het leuk om met de nieuwste machines te werken, een robot bedienen draai jij je hand niet voor om. Je bent een teamplayer, je werkt met 4 collega operators en een Hoofd operator in een ploeg en samen zorgen jullie dat de targets gehaald worden. Daarentegen kun je ook zelfstandig werken, je bent per dienst verantwoordelijk voor 2 inpaklijnen.

Netjes en secuur werken vragen wij van jou, je draagt zorg voor onze mooie producten, die bij aflevering aan alle kwaliteitseisen moeten voldoen. Heb je al ervaring dan is dat mooi meegenomen, maar heb je een drive om werkend deze functie te leren, gaan we graag het gesprek met je aan!

Terug Inpak Operator Middelburg

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mike van Zijl

Naar solliciteren