Magazijnmedewerker

Roosendaal 40 uur Logistiek V-072244
Hou jij je staande in hectiek, kun je snel schakelen en bied jij onze klanten én ons team een goede helpende hand? Dan hebben wij een hele mooie vacature voor jou!
Vacature Magazijnmedewerker Roosendaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als magazijnmedewerker ben jij een allrounder. Je ondersteunt met het ordelijk houden van het magazijn, bestelt onderdelen en zorgt er mede voor dat de voorraad optimaal is. Door jouw proactieve houding kunnen de monteurs ongestoord werken, jij weet welke onderdelen nodig zijn om de reparatie uit te voeren en legt ze alvast voor hen klaar. Gedurende de dag neem je de telefoon aan en help je de klanten aan de balie waar mogelijk. Jij bent een duizendpoot en weet snel te schakelen! Je adviseert klanten in de aanschaf van onderdelen, verzorgt en optimaliseert de balieverkopen.

Door jouw overzichtelijke manier van werken bewaak je voor iedereen het overzicht. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en affiniteit met techniek. Je bent van alle markten thuis, ziet werk en kansen en laat deze niet liggen.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Onze opdrachtgever is een bedrijf wat actief is in de bedrijfswagens, en zijn één van de grootste dealers van Nederland. Zij leveren trucks en bestelwagens geheel op maat en naar wens van de klant. In hun vijf vestigingen werken ze samen met een team van enthousiaste collega’s met de mooiste technieken en merken in een branche die net als hun altijd in beweging zijn. Op hun vestiging in Roosendaal groeien de werkzaamheden aan de lichte lijn bedrijfswagens en daarmee groeien automatisch de werkzaamheden in het magazijn. Daarom zijn we voor deze vestiging op zoek naar een magazijnmedewerker die mee wil bouwen.

Spreekt jou dit aan en ben jij enthousiast om onderdeel te zijn bij hun bedrijf? Reageer dan nu!

Terug Magazijnmedewerker Roosendaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een salaris tussen de €2300,00 - €2800,00 bruto per maand;
 • Vakantiedagen 25 per jaar;
 • Vakantietoeslag 8,33%;
 • ADV dagen;
 • Reiskosten en kilometervergoeding conform cao;
 • Certificaten behalen via Covebo;
 • Contract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Werken in een hecht team en informele werksfeer;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat we verwachten

En waar we op hameren

In de functie van magazijnmedewerker wordt er van jou verwacht dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Verder:

 • Ben je per direct beschikbaar;
 • Ben je fulltime beschikbaar;
 • Ben je in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • Heb je affiniteit met automotive/ bedrijfswagens;
 • Je bent communicatief vaardig en servicegericht.
Terug Magazijnmedewerker Roosendaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mark Adriaansen

Naar solliciteren