Servicemonteur

Barneveld MBO 40 uur Techniek en installatie V-072356
Samen naar een schoner milieu.
Vacature Servicemonteur Barneveld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Deze functie kan je net zo gaaf, mooi, breed of uitdagend maken als je zelf zou willen. Omdat je vrijheid krijgt in je werk. Dit zeggen ze vaker, maar omdat deze functie nog nieuw is krijg je hier echt de kans om het volledig eigen te maken. Je mag zelf je planning maken, naast je eigen bus krijg je ook een hele fijne werkplek op kantoor met een eigen servicelijn. Het wordt jouw ‘toko’!

Je kan zelfstandig tekeningen lezen en werken vanaf tekeningen, je bent communicatief sterk en vindt het geen probleem om klanten te woord te staan of de telefoon (servicelijn) aan te nemen.

Ben je nog een starter en vind je dat nog een beetje spannend, geen probleem; dan komt dat later wel aan de orde.

Je hebt ervaring met verwarmingsinstallaties, cv’s en warmtepompen. Oftewel: het is fijn als je al wat ervaring hebt in de installatietechniek. Heb je net je opleiding installatietechniek afgerond? En klinkt dit goed voor jou? Reageer dan zeker op deze vacature! 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Sinds 2011 zet dit bedrijf zich in voor duurzame energiesystemen, voornamelijk om de CO2 uitstoot verminderen. Ze helpen daarom particulieren, MKB-bedrijven maar ook diverse instellingen over te stappen naar duurzame energiebronnen. Denk aan zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en laadpalen. Alles om op een milieuvriendelijke manier energie op te wekken.

Ze geven advies, plaatsen volledige installaties en plegen onderhoud; ze leveren dus het complete plaatje.

Los van wat ze doen, is het voor jou ook erg belangrijk hoe jouw werkomgeving eruit komt te zien!

De hoofdvestiging zit in Barneveld, waar binnenkort ook wordt uitgebreid met een groot magazijn. Een open kantoor met mooie glazen ruimtes, zo zit je samen maar heb je toch privacy. En hier staat voor jou ook al een mooi bureau klaar. Het is een relaxed bedrijf zonder poespas. Iedereen doet lekker zijn ding en samen zorgen ze voor een mooi eindresultaat. Of je nou op kantoor zit of in de uitvoering werkt, je kent elkaar allemaal en doet het samen. Elke vrijdagmiddag nog even een gezellig drankje met elkaar om de week af te sluiten. 

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Salaris van € 3.000,- tot € 4.000 ,- bruto per maand;
  • Een auto van de zaak;
  • Een telefoon van de zaak;
  • 25 vakantiedagen 13 ATV dagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Mogelijkheid om cursussen te volgen bij de fabrikant van de producten;
  • Direct in dienst bij deze opdrachtgever. 

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Mbo 3 opleiding richting installatietechniek of een vakgerichte opleiding (bijv. OMI, SEMI of SEMV);
  • Je kan technische tekeningen lezen en begrijpen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E);
  • VCA certificaat of bereidt om deze te behalen.
Terug Servicemonteur Barneveld

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Anouk Daamen

Naar solliciteren