Montage medewerker | Venlo

Venlo 40 uur Techniek en installatie V-072486
Ben jij die handige Harry die wij zoeken? Liever solliciteren als zzp’er? Solliciteer dan hier op de opdracht!
Vacature Montage medewerker | Venlo Venlo

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij wel handig met het monteren en demonteren van verlichting? Weet je ook wel hoe je een TL bak moet aansluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een project van begin September tot ongeveer half Oktober zijn wij op zoek naar montage medewerkers. Je gaat voor verschillende winkelpanden de verlichting monteren en demonteren. Dit ga je doen in Venlo en in Antwerpen, je zal eerst 3 tot 4 weken in Venlo aan het werk zijn en daarna 3 tot 4 weken in Antwerpen.

Over het bedrijf

Een korte introductie

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Samen zijn wij een groep aanpakkers, die daadkrachtig en vol vertrouwen elke klus tot een succes brengen. Onze kennis en liefde voor het vak met daarbij een ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.

Handen uit de mouwen en aan de slag. Geen installatie-project waar wij voor terugdeinzen. Wij zetten onze tanden in iedere uitdaging. Ventilatie, aanleg van sanitair, zonnepanelen, CV-installatie of warmtepomp. Wij gaan de strijd aan en rusten niet voor het goed is.

Wij bouwen op onze monteurs en gunnen hen de wereld. Dat verdient niet alleen de beste tools, stoere bedrijfskleding en een goede bus, maar ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Hard werken aan mooie uitdagingen en veel plezier maken met alle MAATTEN, dat drijft ons.

Terug Montage medewerker | Venlo Venlo

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Uitstekend salaris;
  • Je krijgt per week uitbetaald;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Tijdelijk project, dus je zit nergens aan vast.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
  • Je weet hoe je verlichting moet monteren en demonteren;
  • Je hebt technisch inzicht en kennis;
  • Je weet hoe je verschillende verlichting moet aansluiten.
Terug Montage medewerker | Venlo Venlo

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Patty Scheepers

Naar solliciteren