Productiemedewerker

Tegelen 38 uur Productie V-072586
Productiewerk | Tijdelijk | € 13,92 bruto per uur | Vroege dienst
Vacature Productiemedewerker Tegelen

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Wil je graag je handen uit de mouwen steken en ben je niet vies van fysiek werk? Dan hebben wij de baan voor jou! Voor een dakpannenfabriek in Tegelen zoeken wij productiemedewerkers. Werktijden zijn van 06.00 uur tot 14.00 uur, je bent dus lekker op tijd klaar! Voor deze opdrachtgever hebben we ook vaker dag klussen. Dus ben je voor een aantal dagen of 1 dag beschikbaar, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wat ga je o.a. doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het beladen, ontladen en opleggen van dakpannen op de productielijn
  • Dit is fysieke arbeid dus je hoeft niet meer naar de sportschool!Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Door de internationale ervaring, weten ze bij deze mooie organisatie hoe bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen. Hier lopen ze voorop in de ontwikkeling van keramische bouw- en bestratingsmaterialen.


Thanks to the international experience, they at this beautiful organization know how bricks and ceramic roof tiles can bring an environment to life. Here they lead the way in the development of ceramic building and paving materials.

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • €15,72 bruto per uur / Gross hourly wage is €15,72
  • Reiskosten €0,19 per km met een max van 30 km enkele reis / Travel costs €0,19 per km with a max of 30 km one way
  • Pensioenopbouw na 8 weken / Pension after 8 weeks
  • Je komt te werken in een bedrijf met een informele werksfeer / You will be working in a company with a good atmosphere

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die weten van aanpakken! Nederlandse en/of Engelse taal is beide mogelijk.

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Maureen Merkies

Naar solliciteren