Coördinator Pools sprekend

Meppel MBO 40 uur Recruitment V-072900
Spreek jij Pools en Engels en ben je op zoek naar een boeiende functie als Coördinator? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons in Meppel maak je deel uit van een fantastisch team dat met name werkzaam is in Friesland!
Vacature Coördinator Pools sprekend Meppel

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

We zijn als team ambitieus, enthousiast en pakken kansen waar we die zien. Doordat we afgelopen jaar veel groei hebben doorgemaakt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken. Groei betekent vaak uitbreiding van het team maar in dit geval ook het openen van een nieuwe vestiging, in 2024. Dat betekent dat je vooralsnog komt te werken vanuit ons prachtige kantoor in Meppel maar dat dit op termijn vanuit omgeving Heerenveen zal zijn.

Als Coördinator voel je je verantwoordelijk voor onze medewerkers en vind je het fijn om alles te regelen. Je helpt ze op het gebied van huisvesting, transport, contracten, planningen en begeleidt ze waar nodig. Met jouw warme, energieke en eerlijke persoonlijkheid weet je dat open communicatie de sleutel tot succes is. Op deze manier bouw je actief aan een sterke relatie tussen Covebo en de medewerkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met je opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig je klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. In de rol van Coördinator is geen dag hetzelfde!

Als enthousiaste multitasker neem je verschillende taken op je, waaronder:

 • Eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten en medewerkers;
 • Begeleiden van jouw uitzendkrachten bij uiteenlopende zaken;
 • Versturen en bijwerken van werkroosters in het systeem;
 • Actief meedenken bij het vinden van oplossingen voor wijzigingen in de planning;
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces;
 • Coördineren en controleren van huisvesting & vervoer voor onze medewerkers.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over de vacature Coördinator Pools sprekend en wil je ons geweldige team in Meppel versterken? Solliciteer dan snel!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo Group, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Meppel

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als Coördinator krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Productie en Logistiek in Meppel. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en daarbij een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar. Wij bieden je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2.200, - en € 2.500, -
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei!
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat;
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd;
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn;
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen;
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch;

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee:

 • Enthousiasme om nieuwe dingen te leren;
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een proactieve en flexibele werkhouding;
 • Je bent woonachtig in (of in de omgeving van) Friesland.
 • Rijbewijs is een harde eis!
Terug Coördinator Pools sprekend Meppel

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Met jouw komst in team Meppel word je verwelkomt door 7 enthousiaste collega’s. Als team geloven we in een informele sfeer waarin werkplezier hoog in het vaandel staat. Naast onze ambitieuze plannen is er ook veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, jij als medewerker bent voor ons erg belangrijk! Zo krijg jij structureel een 1-op-1 met jouw teammanager en professionele begeleiding op zowel kantoor als bij jouw klanten. Ook krijg jij de tijd om jezelf de rol als coördinator eigen te maken waarbij je van ons mag verwachten dat je goed ingewerkt wordt. Heb je op een werkdag even een break nodig van het harde werk? Wees gerust, je hebt hierin zelf de vrijheid om af en toe even te ontspannen. Denk hierbij aan een potje tafeltennis, even een wandeling of misschien heb je zelf nog wel een goed idee! Voel je vrij. Wij als team staan voor een veilige en prettige werkomgeving waarin jij jezelf kan. Wij staan te springen op jouw komst!

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren