Verzekeringsadviseur buitendienst

Nijkerk MBO 40 uur Verzekeringen en financiën V-073318
Wil je werken in een gezellig en informeel team in Nijkerk en je carrière naar een nieuw level brengen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als financieel adviseur buitendienst.
Vacature Verzekeringsadviseur buitendienst Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie als Verzekeringsadviseur buitendienst waar je in je werk de combinatie hebt van binnen en buitendienst werkzaamheden? Wij bieden je een leuke baan als Verzekeringsadviseur buitendienst bij een informeel bedrijf in Nijkerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van passend advies op maat over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Voor het huidige team, waar iedereen het goed met elkaar kan vinden zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die net zo gedreven met een passie voor klantenservice zijn.

Wat ga je doen? Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het adviseren van particuliere en zakelijke klanten over verzekeringen en schadebehandelaar. Je hebt een sterke drive om nieuwe klanten te acquireren en bouwt graag aan een waardevol netwerk. Daarnaast beheer je een bestaande klantenportefeuille en zorg je ervoor dat deze klanten het juiste advies en een passend pakket ontvangen. De verdeling van binnen en buiten zal 50-50 tot 70-30 zijn. Als je binnen bent zal dit vooral bestaan uit het geven van telefonische adviezen en de klantvraag helder krijgen. Wanneer jij naar buiten op pad gaat en mensen ontmoet, is dit op locatie in jouw regio. Jouw doel? Het leven van jouw klantportefeuille beter en zorgelozer maken, één advies tegelijk.

Jouw taken en verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Voeren van adviesgesprekken met klanten;
 • Grondig inventariseren van klantenbehoeften;
 • Actief werken aan het opbouwen van een netwerk;
 • Beheren van de klantenportefeuille;
 • Schades afhandelen.

Denk je dat jij de perfecte aanvulling bent in ons team en ben je klaar om je stempel te drukken als financieel genie in deze spannende carrière als Verzekeringsadviseur buitendienst, waar wacht je dan nog op? Solliciteer nu en maak de sprong naar succes! Heb je vragen over de vacature? Bel me dan gerust 0342-749059 en vraag naar Maud. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Over het bedrijf

Een korte introductie

Jouw nieuwe werkgever is een financiële dienstverlener gevestigd in Nijkerk! Die gespecialiseerd is in het ontzorgen van zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Als familiebedrijf staan zij bekend om hun professionele werkwijze, vakkundige kennis en warme, informele sfeer onder collega's.

Vanuit Covebo Barneveld zullen wij jouw eerste aanspreekpunt zijn voor vragen over de vacature en kennismaking, maar kom je na aannamen direct op contract bij het bedrijf zelf. 

Terug Verzekeringsadviseur buitendienst Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een aantrekkelijk salaris van €35.000 - €50.000 bruto per jaar, met bonussen voor goede prestatie op provisie basis;
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • 34 tot 40-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden;
 • 20 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden, wij investeren graag in jouw toekomst;
 • Trainingen en ontwikkelmogelijkheden om de beste Financieel adviseur te worden en te blijven.

Wat we verwachten

En waar we op hameren
 • Uiteraard moet je beschikken over een WFT-basis particulier;
 • Bij voorkeur ben je ook in het bezit van WFT Schade Zakelijk of vermogen, maar is deze ook later te halen via je werkgever;
 • Eén avond per week ben je in ieder geval beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijkerk.
Terug Verzekeringsadviseur buitendienst Nijkerk

Dit gaan we doen!

1
step icon
We nemen contact met je op!

Na je sollicitatie neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Wat zoek jij in een baan en naar wat voor persoon is onze opdrachtgever op zoek?! Als we allebei enthousiast zijn plannen we snel een afspraak in!

2
step icon
Intake via de telefoon of videobellen

Onze intake vindt plaats op onze vestiging. We nemen tijdens deze intake jouw cv en motivatiebrief door. Zien wij de match? Dan stellen we je heel graag voor aan onze opdrachtgever.

3
step icon
Sollicitatie bij de opdrachtgever

Hoe jouw kennismaking met de opdrachtgever precies in z’n werk gaat zal de Covebo recruiter met jou bespreken. In elk geval: zorg dat je een verpletterende indruk maakt en sleep die nieuwe baan in de wacht!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Maud Aarden

Naar solliciteren