Coördinator Pools sprekend

Barneveld MBO 40 uur Recruitment V-073630
Spreek je Pools en Engels en ben je op zoek naar een boeiende baan als Coördinator in de omgeving van Barneveld? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Vacature Coördinator Pools sprekend Barneveld

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als Coördinator sta je namelijk aan de basis van onze dienstverlening! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten uit de hele EU. Je helpt hen op het gebied van huisvesting, transport, contracten, planningen en biedt begeleiding waar nodig. Op deze manier bouw je actief aan een sterke relatie tussen Covebo en de medewerkers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met je opdrachtgevers. Als Coördinator is elke dag uniek en uitdagend! 

Taken die binnen jouw takenpakket als Coördinator vallen: 

 • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers; 
 • Begeleiden van alle uitzendkrachten bij diverse vraagstukken; 
 • Versturen en bijwerken van werkroosters in het systeem; 
 • Actieve meedenken bij het vinden van oplossingen bij wijzigingen in de planning; 
 • Uitvoeren van administratieve handelingen die nodig zijn voor het gehele proces; 
 • Coördineren en controleren van huisvesting & vervoer voor onze medewerkers. 

Bovendien begrijp je dankzij jouw warme, energieke en oprechte persoonlijkheid dat open communicatie de sleutel tot succes is. Het welzijn van de mensen waarmee je samenwerkt is van groot belang voor jou en als echte teamspeler straal je positiviteit uit. Je start bij ons met een uitgebreid inwerktraject. Van Covebo en collega's krijg je alle training en ondersteuning die je nodig hebt om je avontuur als Coördinator te beginnen! 

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn over de vacature Coördinator Pools sprekend in Barneveld? Solliciteer dan snel! 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s.

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging.

Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld.

Terug Coördinator Pools sprekend Barneveld

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Als Coördinator krijg jij de kans om je aan te sluiten bij Covebo Productie en Logistiek in Barneveld. Een werkgever die in jouw toekomst investeert en er alles aan doet om je werk niet alleen als baan te laten voelen. Je krijgt een goed salaris en daarbij een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar. Wij bieden je 26 vakantiedagen op fulltime basis (met de mogelijkheid om dagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en een gezellige en informele sfeer, binnen een groeiende jonge organisatie. Verder bieden wij jou: 

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2.200, - en € 2.500, - 
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden genoeg: trainingen, cursussen of opleidingen, wij stimuleren persoonlijke groei! 
 • Oprechte aandacht voor elkaar, waarbij de menselijke maat voorop staat; 
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of groots, privé of werk gerelateerd; 
 • Legendarische bedrijfsfeesten, die tot in de puntjes verzorgd zijn; 
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen; 
 • Een gevulde koelkast waardoor jij dagelijks kunt genieten van een (gezonde) lunch; 

En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn! 

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Belangrijk in deze functie zijn goede sociale vaardigheden, creativiteit en flexibiliteit. Het is van groot belang dat jij beschikt over een service gerichte instelling en stressbestendig bent. Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra. Verder breng je het volgende mee: 

 • Enthousiasme om nieuwe dingen te leren; 
 • Goede beheersing van de Poolse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; 
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pré; 
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; 
 • Een proactieve en flexibele werkhouding; 
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld; 
 • Rijbewijs is een harde eis! 
Terug Coördinator Pools sprekend Barneveld

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Het kantoor ziet er een beetje uit als een gezellig bruincafé. Vrijdag is er dan dus ook een vrijdagmiddagborrel daar wordt iedere week aan het rad van fortuin gedraaid voor leuke uitjes en ideeën voor de vrijdag daarop. Oftewel het is iedere vrijdag feest bij Covebo Barneveld.

Gydo de vestigingsmanager vindt het belangrijk dat zijn team de vrijheid en ruimte krijgt en vooral ook dat er een goede sfeer heerst. Bij Gydo kan het niet gek genoeg, we hebben nu ook een kantoorhond! Qua werktijden is het dan ook flexibel en hij werkt echt vanuit het vertrouwen.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Klaudia Wieckowska

Naar solliciteren