Compliance manager

Nijkerk HBO 40 uur Recht en arbeid V-073652
House of Covebo zoekt voor het support center in Nijkerk een compliance manager. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of is dit een logische vervolgstap in jouw carrière? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature Compliance manager Nijkerk

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Het support center van House of Covebo in Nijkerk staat open voor een compliance manager zoals jij. Zoek jij een nieuwe carrière-uitdaging? Dit kan de ideale vervolgstap voor je zijn. Bij ons informele en groeiende bedrijf, kun je jezelf zijn. Het support center is dé plek waar 40 vestigingen door het land de service krijgen die zij verdienen. Laat je onderdompelen in onze missie: ieders wereld van werk gewoon goed geregeld. Je krijgt een aantrekkelijk bruto maandsalaris van € 4.000 tot € 6.000, 26 vakantiedagen per jaar met bijkoopregeling, mooie ontwikkelmogelijkheden én fantastische collega’s. 

Jouw functie

Als expert in wet- en regelgeving vertaal je wetten naar procedures en ondersteun je juridisch de hele organisatie. Je wordt een integraal onderdeel van ons proactieve compliance-team. Binnen dit team fungeer je als sparringpartner. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching en het coördineren van de werkzaamheden. Je bent in staat je team te motiveren en stimuleren voor efficiënte en effectieve resultaten.

We zijn op zoek naar een moderne, creatieve compliance manager, geen traditionele arbeidsjurist.

Bij House of Covebo hanteren we een hoge standaard voor compliance en zoeken we iemand die moeilijke onderwerpen simpel en toepasbaar maakt in onze dynamische omgeving.

Dit ga je doen:

 • Je onderhoudt contacten binnen House of Covebo en communiceert regelmatig met externe partijen, zoals ABU, HOHR en andere branche specialisten;
 • Je draagt bij aan het behalen van het gestelde ‘olympisch minimum’ inzake het compliance niveau;
 • Je vertaalt jouw bevindingen naar praktische en concrete adviezen en stelt oplossingen voor;
 • Je communiceert effectief om tot de kern van vragen te komen;
 • Je analyseert processen en situaties en neemt met jouw coachende leiderschapsstijl besluiten.

Over het bedrijf

Een korte introductie

House of Covebo, onderdeel van House of HR is een hard groeiende organisatie. Samen met onze dochters: VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi en Eurojob hebben we dagelijks ruim 9.000 mensen aan het werk. Naast onze sterke Nederlandse recruitmentorganisatie, zijn we gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. We hebben zo’n 40 vestigingen in Nederland en nog 11 vestigingen in Polen, Spanje en Roemenië. In totaal hebben we circa 725 interne collega’s. 

We bestaan inmiddels 20 jaar en zijn een informeel bedrijf dat veel vrijheid geeft. Maar zoals wij zeggen: Vrijheid is je grootste verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we verwachten dat je zelf initiatief neemt, maar ook zorg draagt voor uitvoering en opvolging. House of Covebo is een bedrijf waar je jezelf kan zijn en waar je fouten mag maken. Maar altijd met het doel om er samen beter van te worden en te leren. Wij noemen dat: Je beste zelf zijn, doe je samen. Maar bovenal zien we altijd mogelijkheden en hebben we een gezond opportunisme. Nee is geen antwoord! Positiviteit wint altijd! Op deze manier werken wij aan onze missie: Ieders wereld van werk gewoon goed geregeld!

Terug Compliance manager Nijkerk

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact

Je gaat je als compliance manager aansluiten bij een werkgever die graag investeert in jouw toekomst en er alles aan doet om jouw werk niet alleen als baan aan te laten voelen. Je komt terecht in een gezellige, groeiende en jonge organisatie waarbij oprechte aandacht voor elkaar en de menselijke maat voorop staat.

Er is dagelijks een goed gevulde koelkast waardoor je ook nog eens kunt genieten van een gezonde lunch. En zoals eerder al gezegd, ontwikkelen staat centraal bij House of Covebo, dus er zijn genoeg trainingen, cursussen en opleidingen die je kunt volgen. Verder bieden we jou: 

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw opgedane kennis en ervaring
 • Een mooie bonusregeling aan het einde van het jaar!
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis (en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen) en ontvang je 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling waarvan 2/3 deel betaald wordt door House of Covebo en je eigen inbreng flexibel is;
 • Jouw mentale welzijn vinden wij belangrijk. Wij bieden jou vrijblijvend 24/7 laagdrempelige toegang tot OpenUp. Voor iets kleins of iets groots, privé of werk gerelateerd;
 • Flexibele werktijden (waarbij er structureel één dag per week vanuit huis gewerkt wordt);
 • Diverse personeelskortingen, ook bij verzekeringen;
 • Verder vieren we graag successen en hebben we legendarische bedrijfsfeesten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Ook vitaliteit is van belang en dus is sporten onder werktijd met collega’s mogelijk. En dat alles omdat je als geen ander weet dat vitaliteit en werk- privé balans in evenwicht moet zijn!

Wat we verwachten

En waar we op hameren

Jij kunt vooral jezelf zijn bij House of Covebo, maar we zien ook graag dat je ondernemend en dienstverlenend bent. Jij ziet geen beren op de weg en gaat graag met plezier naar je werk. Verder ben je analytisch ingesteld en moet je bevindingen kunnen vertalen naar praktische en concrete adviezen. Je kunt plannen en organiseren en onder tijdsdruk presenteren. Daarnaast: 

 • Je bent minimaal in het bezit zijn van een hbo-diploma in de richting van rechten of een vergelijkbare juridische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt kennis van Arbeidsrecht;
 • Je hebt kennis van uitzenden, bij voorkeur zelfs werkervaring;
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt goed luisteren en weet hierdoor tot de kern van de vraag te komen;
 • Je bent een persoon die houdt van een beetje humor op zijn tijd;
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar.
Terug Compliance manager Nijkerk

Dit wordt je werkfamilie

Een plek waar jij je thuis voelt

Je werkt samen met je teamgenoten Amélie, Jurre, Robin en Silke, allen actief als compliance officers. De afdeling compliance focust zich op de juiste naleving van wet- en regelgeving, vertaalt deze naar procedures en biedt juridische ondersteuning aan de hele organisatie. Dit omvat 40 vestigingen in Nederland en 11 internationale locaties. Binnen dit team is jouw bijdrage belangrijk voor de gezamenlijke kennis van de organisatie. Plezier, positiviteit en een vleugje humor zijn daarbij essentieel.

Dit gaan we doen!

1
step icon
Wij bellen je

Tof dat je bij ons wilt werken! Op basis van je cv nemen we telefonisch contact met je op voor een korte eerste kennismaking. Als we allebei enthousiast zijn plannen we een afspraak in met de manager van de afdeling waar je hebt gesolliciteerd.

2
step icon
Gesprekken en test

In het eerste gesprek is het tijd om echt kennis te maken! Is er een klik? Dan kunnen wij je vragen om online een korte test te maken. Tijdens een tweede gesprek gaan we verder de diepte in. Wanneer er een match is, ontvang je een voorstel van ons.

3
step icon
Inwerken

Is het contract rond, dan kan het feest beginnen! Je volgt eerst introductiedagen om onze organisatie te leren kennen. Daarna is er een inwerkperiode waarbij je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Zo zorgen we ervoor dat je snel up and running bent!

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marco van den Berg

Naar solliciteren